Kuva: Shutterstock
Halvimmat kaupunkilomat

Piristä viikonloppua kaupunkilomalla – halvimmat matkat alkaen 143 €

Mikä olisikaan parempi tapa viettää keväinen viikonloppu kuin suunnata kaupunkilomalle Eurooppaan? Katso tästä parhaat tarjoushinnat viikonlopun matkoille!

Viikonloppuna halvalla lomalle

Kaipaatko piristystä arjen keskellä? Laita viikonlopun suunnitelmat uusiksi ja lähde edullisesti kaupunkilomalle vaikkapa kiertelemään kuuluisia nähtävyyksiä, shoppailemaan tai herkuttelemaan.

Tulevan viikonlopun halvin reissukohde on Pietari, jonne pääsee vain 143 eurolla. Muita edullisia kohteita kaupunkilomalle ovat esimerkiksi Berliini, Milano ja Rooma.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Tutustu tarjoushintoihin, valitse juuri sinua houkutteleva matka ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Varauksen kanssa ei kannata aikailla liian pitkään, sillä halvimmat matkat myydään usein vauhdilla loppuun.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvimmat kaupunkilomat
Kuva: Shutterstock
Kuuluisista nähtävyyksistä ja italialaisista herkuista tunnettuun Roomaan pääsee edullisesti matkalle viikonloppuna.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 8.5.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia