Hyppää sisältöön

Kaupunkilomat vertailussa

Mukana yli 10 matkatoimiston kaupunkilomia – Kaikki äkkilähdöt ja pakettimatkat

Kulttuuria ja elämyksiä kaupunkilomalla

Rantalomien lisäksi pakettimatkana voi varata myös kaupunkilomia. Hintaan sisältyvät lennot ja majoitus. Hinnat on ilmoitettu per henkilö, mutta kahden hengen huoneessa.

Kaupunkilomatarjontaan sisältyy valtavasti kohteita ympäri maailmaa, pienistä ja tunnelmallisista kaupungeista aina suurin metropoleihin.

Katso täältä kaikki kaupunkilomat tai hyppää suoraan suosituimpiin kohteisiin kuten Rooma, Pariisi, Lontoo, Amsterdam, Barcelona, Milano, Berliini tai Nizza.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Monta syytä valita kaupunkiloma

Monelle ajatus pelkästä rannalla lokoilusta ei kuulosta mieluisalta tavalta viettää lomaa. Onneksi myös kaupunkilomien ystäville on paljon tarjontaa, ja monet paikat kuten Barcelona, Nizza ja Malaga tarjoavat myös mahdollisuuksia yhdistää rantaloma ja kaupunkiloma.

Mutta mikä tekee kaupunkilomasta monen mielestä ylivertaisen?

Kaupunkilomalla on monia hyviä puolia:

  1. Monipuolinen kulttuuri: Kaupungeissa on runsaasti museoita, teattereita, konsertteja ja taidegallerioita, jotka tarjoavat monipuolisia kulttuurielämyksiä.
  2. Ravintolatarjonta: Kaupungeissa on kattava valikoima ravintoloita, kahviloita ja katuruokaa, jotka tarjoavat mahdollisuuden herkutella monipuolisesti.
  3. Shoppailumahdollisuudet: Kaupungeista löytyy paljon ostosmahdollisuuksia, kuten suuria tavarataloja, ostoskeskuksia ja pieniä sympaattisia putiikkeja.
  4. Historialliset nähtävyydet: Monissa kaupungeissa on rikas historia ja lukuisia historiallisia nähtävyyksiä, kuten vanhoja rakennuksia, kirkkoja ja monumentteja.
  5. Kulttuurien kohtaaminen: Kaupungit ovat usein monikulttuurisia, mikä antaa mahdollisuuden tutustua erilaisiin kulttuureihin ja ihmisiin.
  6. Vilkasta yöelämää: Kaupungeissa on vilkas yöelämä, joten jos lomasuunnitelmiin kuuluu baareja ja klubeja niin kaupunkiloma on hyvä valinta.
  7. Helppo liikkua: Kattavat julkisen liikenteen verkostot tekevät liikkumisesta helppoa ja kätevää. Monesta kaupungista löytyy metro ja taksikin on aina lähettyvillä.