Hyppää sisältöön

Lauri Pajunen

Lauri Pajunen

Matkailukärpänen puraisi Lauria toden teolla, kun tämä näki ensi kerran Madventuresin ensimmäisen tuotantokauden ja oivalsi, että matkailua voi harrastaa myös pikkurahalla! Tästä alkoi Laurin tutkimusmatka eri kulttuureihin ja niiden historiaan – eikä matkan määränpää vielä ole näkyvissä.

Lauri asuu parasta aikaa Krakovassa, mutta tutuksi on tullut parikymmentä muutakin maailman maata. Unohtumattomimman seikkailun hän koki Balilla, mutta tutuiksi ovat tulleet myös Tunisia, Kreikka, Skotlanti ja tietenkin Puola.

Erityisesti Laurille iskee kulttuuri- ja historiamatkailu sekä luontokohteet. Sen lisäksi hänestä saa aina vastustajan shakkipeliin ja hän on tehnyt päivämatkojakin pikkuturnausten perässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ämpärilistan päällimmäisinä kohteina löytyy NHL-ottelun näkeminen Montrealissa, kalastusreissu perinteisin metodein Tyynenmeren saaristossa ja Angkor Watin näkeminen luonnossa.

Lauri inspiroituu auttamisen ajatuksesta. Jos hänen artikkelinsa auttaa yhtäkin tulevaa maailmanvalloittajaa haaveidensa toteuttamisessa, on hän onnistunut tehtävässään. Lisäksi kirjoittaessa ja tutkiessa Lauri tekee aina uusia havaintoja ja oivalluksia, oli kohteena sitten kaukomaat tai ihan lähinurkat.