Hyppää sisältöön

Tahdotko kokea Tähtien sodan tunnelmaa? Tässä parhaat Star Wars -matkakohteet!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 02.12.2015
Rakastatko Tähtien sota -elokuvia? Katso lista maailman parhaista legendaariseen elokuvasarjaan liittyvistä matkakohteista!

Kohteita ympäri maailmaa

Useimmat Star Wars -elokuvasarjan fanit ovat odotelleet uutta, joulukuussa 2015 ensi-iltansa saavaa The Force Awakens -elokuvaa jo pitkään.

Brittiläiset matkailusivustot GoEuro ja GetYourGuide yhdistivät voimansa ja julkaisivat infograafin, joka paljastaa elokuvasarjan fanien ykköspaikat ympäri maailmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elokuvasarjan tunnelmointi onnistuu mainiosti infograafiin listatuissa paikoissa, sillä ne ovat joko elokuvien kuvauspaikkoja tai muuten vahvasti Star Wars -henkisiä kohteita. Listattuna on myös lukuisia uuden The Force Awakens -elokuvan kuvauspaikkoja.

Kokonaisuudessaan infograafissa on listattuna 31 paikkaa ympäri maailmaa esimerkiksi Yhdysvalloissa, Väli-Amerikassa, Islannissa, Euroopassa ja Aasiassa. Kohteet on arvioitu erilaisin kriteerein, ja pisteet on annettu niin saavutettavuuden, majoituspalveluiden, mukavuuden sekä tietysti paljon puhutun voiman vahvuuden mukaan.

Katso infograafi ja tutustu Star Wars -fanien ykköskohteisiin!

Star Wars -matkakohteet
Infograafi paljastaa maailman parhaat Star Wars -aiheiset matkakohteet.

Lähde: GoEuro
Kuva: Legoland

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Star Wars -lentokoneet

Star Wars -lentokoneet aloittavat pian liikennöinnin – katso esittelyvideo!

All Nippon Airwaysin Star Wars -lentokone

Elokuvajätti saa viimein oman lentokoneen – tältä näyttää uusi Star Wars -kone!