Hyppää sisältöön

Iida Korhonen

Iida Korhonen

Iida on freelancer-toimittaja, joka viettää mielellään useampia kuukausia vuodesta mm. Kreikan saaristossa etätöitä tehden. Matkustelun makuun Iida pääsi jo pienenä lapsena perheen asuessa useita vuosia mm. Afrikassa, Aasiassa ja Euroopassa.

Aasian kohteista mm. Thaimaa ja Indonesia ovat Iidan suosikkeja. Euroopan kohteista puolestaan Kreikka ja Italia ovat lähellä ruokaa ja hyviä viinejä rakastavan Iidan sydäntä.

Matkailijana Iidaa kiinnostaa eri kulttuureihin tutustuminen niin ruoan, tapojen, uskontojen kuin historiankin kautta. Erityisesti historialliset kohteet ovat Iidan mieleen – parhainta onkin kohteet joissa voi yhdistää historian, rantalomailun ja hyvän ruoan. Myös luonto on lähellä Iidan sydäntä ja hän viettääkin mielellään aikaa esimerkiksi vuoristopolkuja, tiheitä metsäpolkuja tutkien tai snorklaten aaltojen alta merta ihaillen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Paras tapa tutustua mihin tahansa kohteeseen, on tutustua paikallisiin ja saada niin sanottua ”inside”-tietoa kohteesta.

Seurassa matkustaminen on toisinaan mukavaa, mutta eniten Iida nauttii soolomatkailun tuomasta vapaudesta. Yksin matkustaessa ei tarvitse miettiä kuin omaa aikataulua ja mieltymyksiään. Reissuhaaveissa Iidalla olisi Australia ja Uusi-Seelanti.