Hyppää sisältöön

Anna Venejärvi

Anna Venejärvi

Anna Venejärvi on madridilaistunut freelancer-toimittaja, -copywriter ja -sisällöntuottaja, joka on asunut Espanjassa vuodesta 2008 lähtien. Toimittajana Anna on erikoistunut Espanjaa koskeviin matkailuaiheisiin sekä uutis- ja ilmiöjuttuihin.

Espanjaan Anna saapui aikomuksenaan viettää Aurinkorannikolla muutama kuukausi, mutta elämä Málagassa vei mukanaan. Anna ihastui Etelä-Espanjan sään ohella etenkin andalusialaisten elämäniloon sekä historiallisen Málagan tunnelmaan ja arkkitehtuuriin.

Vuonna 2016 Anna muutti Aurinkorannikolta Madridiin, ja viimeiset vuodet ovatkin vierähtäneet Espanjan pääkaupungin sykkeessä. Madridissa parasta on loppumaton kulttuuri- ja ravintolatarjonta sekä upeat puistot – tekeminen ei lopu nykyisessä kotikaupungissa kesken.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Annan matkat ovat viime vuosina suuntautuneet enimmäkseen eri puolille Espanjaa, ja toimittajan suosikkialueisiin lukeutuvat Pohjois-Espanjan vehreät helmet Galicia ja Baskimaa. Rantalomalle Anna suuntaa mieluiten Etelä-Espanjaan Cádizin seudun neitseellisille rannoille.

Täydellinen loma Espanjassa on Annan mielestä yhdistelmä luontoelämyksiä ja kaupunkilomaa, ja paras majoitus löytyy pienistä, kodikkaista ja edullisista maalaishotelleista. Toiveissa on tulevaisuudessa reissata enemmän Espanjan saarilla, esimerkiksi Baleaareilla.