Hyppää sisältöön

Anna Gustafsson

Anna sai matkailukipinän jo lapsena ja innostuu yhä uusista paikoista, ihmisistä ja kokemuksista. Anna on asunut ulkomailla yhteensä yli 15 vuotta, Belgiassa, Englannissa, Kiinassa ja Japanissa. Tällä hetkellä Anna asuu ja työskentelee Ateenassa, Kreikassa.

Anna on vieraillut yli 40 maassa, mutta matkahaaveita riittää edelleen. Santiago de Compostelan pyhiinvaellusvaellus ja Japanin Shikokun 88 temppelin kierros jalkaisin on ainakin vielä koettava. Anna on toiselta ammatiltaan arkeologi, joten kaikissa kohteissa häntä kiinnostavat historia ja paikallisen kulttuurin kehittyminen vuosisatojen aikana. Anna haluaa inspiroida myös muita matkustajia löytämään matkalla aina jotain uutta ja mielenkiintoista historian kautta. 

Ruoka on Annan intohimo ja hän kerää talteen reseptejä ja vinkkejä paikallisista viineistä. Nykyisessä kotimaassaan Kreikassa Anna nauttii Välimeren elämäntavasta, keittiöstä ja meren läheisyydestä. Vapaa-ajallaan hän käy museoissa, opiskelee kieliä ja harrastaa valokuvausta.