Hyppää sisältöön

Ystävänpäivän unelmakohteet – suunnitelkaa yhteinen loma!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 15.02.2013
Mitä jos viettäisit tänä vuonna ystävänpäivää jossain muualla kuin kotona? Katso viisi ideaa kahdenkeskiselle lomalle.

Pariskuntien paratiisit

Ystävänpäivän tienoilla monet pariskunnat suuntaavat kahdenkeskiselle lomalle. Oli kyse sitten viikonlopusta Pariisissa tai päivästä hemmottelukylpylässä, parisuhde nauttii yhdessä vietetystä ajasta.

Suunnitelkaa loma yhdessä katkaisemaan pimeä talvi – tai entä jos sopisitkin treffit lentokentälle ja yllättäisit rakkaasi?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

1. New York

Kaupunkikohteiden kestosuosikki New York on romanttisimmillaan ystävänpäivänä, jolloin hotellit tarjoavat pariskunnille houkuttelevia hemmottelupaketteja. Parempaa puoliskoaan voi ilahduttaa esimerkiksi illallisella maailmankuulussa ravintolassa tai kohtaamisella elokuvien tyyliin Empire State Buildingin näköalatasanteella.

2. Turkki

Suomalaisten suosikkikohde Turkki tarjoaa paljon lomailuvaihtoehtoja myös pariskunnille. Eksoottinen Istanbul kutsuu basaareihin ja kylpylöihin ympäri vuoden, kun taas rantakohteista löytyy sesongin ulkopuolella kaivattua rauhaa. Lomahotellien joukosta löytyy sellaisiakin lukaaleja, joiden ikäraja on 16 vuotta ja palvelut aikuiseen makuun.

3. Bath

Kolmen lähteen ympärille rakennetusta kylpylästään kuuluisa Iso-Britannian Bath on oiva vaihtoehto Suomen kylpylöille – etenkin mikäli lomaltaan haluaa täydellistä rauhaa ja kahdenkeskistä laatuaikaa. Kaupungin keskustasta löytyvä kylpylä on lapsilta kielletty.

4. Pariisi

Pidennetty viikonloppu rakkauden kaupungissa – siitä ei ystävänpäiväyllätys parane. Pariisin talvista viileyttä voi paeta tunnelmallisiin ravintoloihin tai panostaa vaikka ylelliseen luksushotelliin. Iltakävely Eiffel-tornin juurella on usein juuri sitä, mitä romanttinen pakomatka kaipaa.

5. Malediivit

Malediivit on häämatkakohteiden klassikko. Malediiveilta löytyy eksoottisia rantoja, tyylikkäitä hotelleja, huippuravintoloita ja hyviä harrastusmahdollisuuksia – tekemistä siis riittää. Mikäli lomat, rokotukset ja yhteinen matkakassa ovat kunnossa, onnistuu kaukokohteeseen lähtökin nopealla varoitusajalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Haluatko matkaan nopeasti? Katso Rantapallon äkkilähdöt!

Kuva: Flickr/Mark Sebastian