Kuva: istockphoto
Halvat kaupunkilomat

Nyt pääsee Berliiniin ja Budapestiin alle 200 eurolla – katso viikonlopun halvimmat kaupunkilomat

Tulevana viikonloppuna voi tehdä reissuhaaveista totta edullisesti. Katso parhaat kaupunkilomatarjoukset ja anna halpojen hintojen houkutella sinut lomalle!

Viikonloppuna todella edullisesti reissuun

Jos olet jo pitkään haaveillut kaupunkilomasta Euroopassa ja kaipaat pientä hengähdystä arjen kiireistä, toimi nyt! Tulevana viikonloppuna pääsee nimittäin lomalle niin halvalla, että näistä tarjouksista on todella hankala kieltäytyä.

Alle 200 eurolla voi lähteä viettämään viikonloppua moniin suosikkikohteisiin esimerkiksi Berliiniin ja Budapestiin. Jos taas klassikkokohteet, kuten Lontoo, kiehtovat, saa myös niihin matkoja edullisesti vain hieman yli 200 eurolla.

Alla ovat koottuna viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Tutustu tarjouksiin ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun sopiva matka löytyy kannattaa se varata pian, sillä edulliset hinnat houkuttelevat monia lomailemaan.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Berliini on helppo ja edullinen kohde viikonloppulomalle, ja nyt matkan kaupunkiin voi saada alle 200 eurolla.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 30.1.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia