Hyppää sisältöön
Espanja

Osallistu arvontaan ja voita 1000 euron arvoinen matkalahjakortti Espanjaan!

Espanjan kevät on pitkä ja monipuolinen

Kun Suomessa vielä värjötellään takatalven armoilla, nautitaan ympäri Espanjaa jo keväästä. Kevät onkin parhaita aikoja tutustua maahan: säät ovat miellyttävän lämpimät, hintataso on monissa kohteissa huippusesonkia edullisempi eivätkä suurimmat turistimassat ole vielä liikkeellä.

Olipa haussa kaupunki-, ranta- tai aktiivikohde, tarjoaa keväinen Espanja runsaasti vaihtoehtoja.

Barcelonan ja Madridin kaltaisissa kaupungeissa väki kokoontuu jälleen terasseille, ja kaupunkien puistot heräävät eloon. Bilbaon kulttuuritarjontaa värittävät monet tapahtumat. Festivaalitunnelma valtaa Sevillan huhtikuussa, kun kevään juhlaa, Feria de Abrilia, vietetään näyttävästi.

Espanjan saarikohteissa nautitaan keväällä rauhallisista rannoista. Kanariansaarilla kevät on takuulla aurinkoinen, ja Baleaareillakin matkailusesonki käynnistyy huhtikuun aikana. Pyöräily Mallorcan monipuolisilla reiteillä kuuluu monen suunnitelmiin, kun vielä ei ole liian kuuma.

Keväinen aktiiviloma voi suuntautua esimerkiksi maan parhaimpiin surffikohteisiin kuuluvaan San Sebastiániin tai patikkareiteille Costa Bravan ympäristöön. Monissa paikoissa luontokin on kauneimmillaan, kun kirsikkapuut kukkivat runsaina.

Espanjan lukuisista kohteista löytää jokainen itselleen sopivan!

Voita 1000 euron matkalahjakortti Espanjaan!

Kerro meille suosikkisi Espanjan kevätkohteista ja voit voittaa 1000 euron matkalahjakortin Espanjan matkaa varten.

Lahjakortin tarjoaa Espanjan BCD Travel eikä siinä ole viimeistä voimassaolopäivää.