Kuva: Istockphoto
Matkavalitukset

Tunnistatko matkakumppanisi? Lue 10 erikoista asiaa, joista matkailijat ovat valittaneet

Matkaillessa kaikki ei mene aina kuin voisi odottaa. Osa matkailijoista osaa suhtautua muutoksiin rennosti, mutta toisissa se herättää runsaasti pahaa mieltä.

Mistä sinä valitat matkalla?

Pakko se on tunnustaa: vaikka matkailu onkin ihanaa, useimmat kokevat loman aikana pieniä pettymyksiä tai harmistuksen tunteita. Eri asia sitten on, kuinka niihin suhtautuu tai miten ikävistä tunteista osaa päästä yli.

Matkailusivusto TripAdvisor tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden arvostella eri kohteita ympäri maailmaa. Vertaisarviot ovat usein todella hyödyllisiä tulevaa matkakohdetta tai majapaikkaa miettiessä. Niitä lukiessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kukin matkailija kokee asiat omalla tavallaan. Siinä missä toista ei haittaa lainkaan hieman liian kovalla pauhaava ilmastointi, voi se toiselle pilata koko loman.

Katso alta lista erikoisia palvelusta poimittuja kommentteja. Osa listatuista pettymyksistä olisi helposti väistettävissä puhtaasti maalaisjärjen avulla, mutta nämä kokemukset ovat selvästi herättäneet runsaasti pahaa mieltä ja jopa pilanneet joidenkin loman.

Matkailijoiden erikoiset valituksen aiheet lomalla

  1. Risteilymatkustajan kokemuksia: “Osallistuin Välimeren-risteilyllenne, ja meri oli niin äänekäs etten pystynyt nukkumaan.”
  2. Keniassa häämatkailleen valitus: “Kuherruskuukautemme aikana näkemämme norsut olivat selvästi kiihottuneita. Se häiritsi vaimoani ja sai minun varusteluni tuntumaan riittämättömältä.”
  3. Thaimaan-loman häiriötekijä: “Rannalla oli niin paljon hiekkaa, että sitä tarttui vaatteisiin. Hiekkaa oli hankala pestä pois iholta.”
  4. Kaikkia ei kohdella tasa-arvoisesti: “Lentomme Britanniasta Antigualle kesti yhdeksän tuntia, mutta resortissamme asuneet amerikkalaiset kertoivat, että he selvisivät matkasta kolmessa”.
  5. Portugalin-loman pettymys: “Meidän yksiömme oli paljon pienempi kuin naapurissa ollut kaksio.”
  6. Ikävä pettymys Turkissa: “Missään ei kerrottu, ettei kuumailmapallolentoa kannata kokeilla, jos pelkää korkeita paikkoja.”
  7. Ummikko ei viihtynyt Espanjassa: “Ulkomaalaisia oli liikaa, ja kaikki puhuivat espanjaa.”
  8. Malediivit eivät ole kaikkien mielestä paratiisi: “Hiekka oli valkoista, eikä keltaista niin kuin matkaesitteessä”.
  9. Kurja kokemus aurinkolomalta Espanjassa: “Naiset ottivat aurinkoa yläosattomissa, ja mieheni vietti koko päivän heitä tiiraillen.”
  10. Kenian-ostokset aiheuttivat pettymyksen: “Ostimme torilta design-aurinkolasit, ja saimme myöhemmin kuulla, että ne olikin väärennetty.”

Lähde: The Sun
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 25.1.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia