Hyppää sisältöön

Lennätkö viikonloppuna Ryanairilla? Varo lisämaksua, tee lähtöselvitys ajoissa

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 16.05.2012
Ryanair varoittaa verkkosivujensa sulkeutuvan viikonloppuna päivityksen ajaksi.

Ryanairin nettisivuilla katkos viikonloppuna

Halpalentoyhtiö Ryanair varoittaa verkkosivuillaan matkustajia sivustonsa toimintakatkoksesta viikonloppuna. Päivityksestä johtuva sivuston sulkeminen saattaa aiheuttaa vaikeuksia niille matkustajille, jotka yrittävät tehdä lähtöselvityksensä netissä. Myöskään lippujen varaaminen ei katkoksen aikana onnistu.

Perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina matkustavien kannattaa olla tarkkoina, sillä yhtiön sääntöjen mukaan kaikkien matkustajien on tulostettava itse omat lentolippunsa. Normaalisti lähtöselvityksen voi tehdä yhtiön verkkosivuilla aikaisintaan 15 päivää ennen matkaa ja viimeistään neljä tuntia ennen koneen lähtöä. Nyt asia pitää kuitenkin hoitaa ennen sivujen väliaikaista sulkeutumista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähtöselvitystä koskeva katkos alkaa Suomen aikaa kello 18 perjantai-iltana. Sivuston on tarkoitus pyöriä normaaliin tapaan kello kahdelta sunnuntai-iltapäivänä.

Ilman tulostettua lippua lentokentälle saapuvien matkustajien lähtöselvityksestä ropsahtaa 60 euron lisämaksu.

Telegraphin mukaan Ryanair on ilmoittanut asiasta matkustajille. Verkkosivu-uudistuksen on tarkoitus nopeuttaa Ryanairin sivustoa ja mahdollistaa matkustajille lähetettävät tekstiviestipäivitykset.

Lähde: Ryanair, Telegraph
Kuva: Flickr / kozumel