Matkapuhelin

Unohda valtavat puhelinlaskut kaukomailla – uusi wifi-palvelu kulkee helposti reissussa mukana

Goodspeed 4G -matkamokkulan avulla käytät internetiä ulkomailla vaivattomasti ja edullisesti.

ILMOITUS

Matkalle mukaan edullinen wifi-yhteys

Matkalla internetyhteys on hyödyllinen apuväline, jonka avulla voi esimerkiksi etsiä verkosta kiinnostavia vierailukohteita ja ravintolasuosituksia sekä käyttää karttapalveluja. Monet matkailijat haluavat myös päivittää matkan varrelta kuulumisia ja kuvia sosiaalisen median palveluihin.

Useimmissa majapaikoissa on asiakkaiden käytössä langaton verkkoyhteys, jota voi käyttää kätevästi hotellissa ollessa, eli tavallisesti aamuisin ja iltaisin. Liikkeellä ollessa nettiyhteyden saaminen on kuitenkin hankalampaa, ja erityisesti kaukokohteissa internetin käyttäminen puhelimella voi johtaa suuriin laskuihin matkan jälkeen.

Nyt matkailijoiden käyttöön on kuitenkin tarjolla uusi wifi-palvelu, joka ratkaisee yhteysongelmat reissussa. Goodspeed 4G -matkamokkulan avulla internetiä pystyy käyttämään edullisesti ja helposti ympäri maailmaa. Kyseessä on ensimmäinen vastaava palvelu Suomessa.

Vuokrattavissa laitteissa on nopea 4G-yhteys, joka mahdollistaa netin käyttämisen sekä matkapuhelimella että kannettavalla tietokoneella yhtä helposti kuin kotioloissa. Pienikokoinen laite kulkee vaivattomasti mukana koko reissun ajan vaikkapa taskussa tai käsilaukussa.

Matkamokkula on edullinen vaihtoehto erityisesti kaukokohteissa eli Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa sekä Australiassa matkustaessa, sillä se toimii 85 eri maassa. Mokkulalla voi jakaa yhteyden jopa 15 henkilölle, joten samaa mokkulaa käyttää helposti isompikin matkaseurue.

Goodspeed
Pienikokoinen matkamokkula sujahtaa kätevästi esimerkiksi taskuun.

Hanki kätevästi ennen matkaa

Matkamokkulan käytöstä maksetaan kiinteä vuorokausihinta, joka sisältää tiedonsiirtoa 250 Mt verran. Asiakkaan ei siis tarvitse sitoutua kuukausimaksuihin, ja koska laskun loppusumma on tiedossa jo etukäteen, ei yllättäviä kuluja tarvitse pelätä matkan jälkeen.

Laitteen voi varata kätevästi GoodspeedRentin nettisivuilla, jossa varaus myös maksetaan. Tämän jälkeen asiakas saa valita myymälän, josta haluaa noutaa mokkulan ja minne sen myöhemmin palauttaa. Yrityksen sivuilta näkee myös kaikki ne maat, joissa laite toimii.

Goodspeed 4G -matkamokkulan voi noutaa yhteensä kymmenestä eri DNA Kaupasta, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomea. Jos myymälää ei ole oman asuinpaikkakunnan lähistöllä, laite voidaan toimittaa myös postitse.

Lähde: GoodspeedRent
Kuvat: Inka Khanji ja Goodspeed

ILMOITUS

Päivitetty: 23.3.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 2,60 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

3 kommenttia

Tää on hyvä, oon käyttänyt jo monella reissulla. Voi tuntua ehkä kalliilta joo, mutta omasta mielestä täysin hintansa väärti koska on luotettava ja helppo.

Ja edelliseen viitaten, prepaidi siis paikan päältä.

Tietty matkakohteissa on eroja, mutta hyvä käytäntö esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Todella pahasti ylihinnoiteltu! Parista viikosta joutuu pulittamaan yli 200e. Paljon halvemmalla pääsee, kun ottaa 4g netin sisältävän prepaidin ja tuuppaa sen vaikka padin kylkeen ja jakaa siitä netin.

Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE