hero taustakuva

Tero lähtee Pikavuorolla Bangkokiin

artikkelin kuva
Tiedotteet
Rantapallon Pikavuoro Bangkokiin -reportteriksi on valittu 24-vuotias Tero Ikäheimonen.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 29.11.2010
facebook   whatsapp

Tero starttaa tammikuussa seitsemän viikon bussimatkalle kohti Thaimaata ja pitää Rantapallon lukijat ajan tasalla Bangkokin Pikavuoron etenemisestä lähtövalmisteluista aina perille Bangkokiin saakka.

Maailman maanteille

Maailman maantiet ovat Terolle tuttuja. 24-vuotias toimittaja ja tutkintoaan viimeistelevä journalistiopiskelija on kiertänyt eksoottisia maita ennenkin.

– Matkasta tulee henkisesti ja fyysisesti rankka. 14 000 maantiekilometrin nieleminen seitsemässä viikossa vaatii pitkää pinnaa. Todennäköisesti kaikki ei tule menemään, kuten on suunniteltu, mutta se on osa matkailun viehätystä, pohtii Tero lähtötunnelmiaan.

Lue lisää Teron lähtöfiiliksistä Pikavuoro Bangkokiin -sivustolta!

Tahdotko mukaan?

Haluatko mukaan bussiseikkailulle Suomesta Thaimaahan? Seitsemäksi viikoksi pois arjesta Venäjälle, Kazakstaniin, Kiinaan, Tiibetiin ja Laosiin – katselemaan huimia maisemia ja tutustumaan seutuihin, joilla ei juuri turisteihin törmää… Salon Bussimatkojen järjestämän Bangkokin Pikavuoron paikat ovat nyt varattavissa.

Jos kaipaat lisätietoa ennen reissuun uskaltautumista, niin siihen on tilaisuus sunnuntaina 3.10. järjestettävässä infotilaisuudessa, jossa myös Rantapallon reportteri Tero Ikäheimonen on mukana.

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Tuon reissun kun köröttelee, niin vähäksi aikaa riittää dösässä istuminen.
    Menoksi sitten vaan…lähde sinäkin.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.