Hyppää sisältöön

Voita 200 euron lahjakortti – paljasta lomasalaisuutesi!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 06.06.2012
Pakkasitko vahingossa hotellin pyyhkeen omaan laukkuusi? Syttyikö etelässä salainen romanssi? Vastaa kyselyyn suomalaismatkailijoiden lomasalaisuuksista ja voita Hotels.comin lahjakortti!

Nyt selvitetään suomalaismatkailijoiden salaisuudet!

Mokasitko lomalla? Hurjastelitko vuokra-autolla tai tuliko ryypättyä liikaa? Vai oletko itse ollut siivosti ja joutunut vain katselemaan toisten menoa vierestä?

Kerro lomakokemuksesi ja osallistu samalla kilpailuun – haluamme selvittää suomalaisten matkailijoiden todellisen luonteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tutkimme myös missä päin maailmaa suomalainen saa tuntea olonsa eniten tervetulleeksi ja missä puolestaan vastaanotto on vähemmän ystävällinen. Vastaa Rantapallon kyselyyn ja auta meitä selvittämään millaisia matkailijoita me suomalaiset todella olemme!

Vastaa kyselyyn ja voita hotellilahjakortti

Vastaamalla kyselyyn voit voittaa Hotels.comin 200 euron hotellilahjakortin. Kilpailu on käynnissä 30.5.2012 saakka. Lue säännöt ja osallistu heti!

Kaikki kyselyvastaukset käsitellään anonyymisti. Voit siis huoletta tunnustaa kerralla kaikki pienet ja suuremmatkin lomasalaisuutesi.

Kilpailu on päättynyt. Hotels.comin lahjakortin voittaja on JENNI SOININEN. Kiitos kaikille osallistujille!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Keskikesän ale Hotels.comilla!

Upeita alennuksia keskikesän lomamatkoille ja juhannuksen viettoon, säästä jopa 40 %!