Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Mondo julkaisi uuden Wien-oppaan

artikkelin kuva
Uutiset
Matkailulehti Mondon Wien-opas vie Euroopan sydämeen, vinksahtaneen alitajunnan kaupunkiin, jossa mikään ei ole aivan sitä miltä se ensi näkemältä näyttää.
Teksti: minnam
Päivitetty: 18.06.2010
facebook   whatsapp

Mondon opas johdattaa yhtä lailla Mozartin ja Sissin jäljille historiallisessa keskustassa kuin trendikkääseen seitsemänteen kaupunginosaan, jossa kukoistavat taidegalleriat, ekoputiikit ja luomuravintolat.

“Wien huokuu historiaa. Se näkyy massiivisista rakennuksista, kahvilakulttuurista ja kulttuuritarjonnasta. Mutta kaupunki ei ole jäänyt menneeseen, vaan siellä on kivoja pieniä putiikkeja, eläviä baareja ja hyväntuulisia ihmisiä”, Wien-oppaan kirjoittaja, kaupungissa asunut Elina Raittila sanoo. Raittilan suosikki on seitsemäs kaupunginosa, jonka museot, putiikit ja baarit ovat hienoja.

“Wien on hyvä kohde lapsiperheille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Kaikki löytävät varmasti omanlaistaan nähtävää ja ajankulua. Erityisesti suosittelen kaupunkia niille, jotka tykkäävät istua tuntikausia kahvilla, tarkkailla ihmisiä, vierailla välillä jossain kulttuurikohteessa ja pohdiskella historian käännekohtia”, Raittila kertoo.

Mondo matkaopas Wien on osa matkailulehti Mondon opaskirjasarjaa, jossa on julkaistu jo yli 20 kohdetta.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.