hero taustakuva

Kaikki irti matkamessuista – Rantapallon 10 vinkkiä

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Matkamessut tarjoavat rutkasti koettavaa, ja yli tuhannen näytteilleasettajan tarjonnassa riittää katseltavaa. Tässä Rantapallon 10 ohjelmavinkkiä messuille – koe ainakin nämä!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 15.01.2020
facebook   whatsapp

1. Rantapallon oma messuohjelma

Rantapallo tarjoaa matkamessuilla kuusi kiinnostavaa ohjelmanumeroa, jossa ääneen pääsevät paitsi Rantapallon oma henkilökunta myös bloggaajat ja eri alojen asiantuntijat. Katso koko ohjelma täältä ja tule kuuntelemaan kiinnostavimmat puheenvuorot!

Aika: 17.–19.1.
Paikka: Norwegian Stage ja We Love Cruises Stage

2. Monipuolinen Peru matkakohteena

Peru on monipuolinen matkailumaa, josta löytyy niin historiallisia nähtävyyksiä, upeita luontokohteita kuin herkullista ruokaa. Käy kuuntelemassa esitys maan parhaista paloista.

Aika: 17.1. kello 11.30
Paikka: We Love Cruises Stage

3. Johdatus Japaniin

Japanin on tänä vuonna ajankohtainen kohde Tokion olympialaisten vuoksi. Japanintutkija Rasmus Paltschik kertoo esityksessä kiehtovan maan historiasta ja nykypäivästä.

Aika: 17.1. kello 17.30
Paikka: We Love Cruises Stage

4. Itä-Viron kiinnostavat matkailuelämykset

Löydä uusia kohteita Virossa! Itä-Virumaan matkailukoordinaattori Kadri Jalonen jakaa vinkit Itä-Viron kiinnostavimpiin matkakohteisiin ja nähtävyyksiin.

Aika: 18.1. kello 11.00
Paikka: Norwegian Stage

5. Keskustelua vastuullisesta matkailusta

Lähimatkailu on nostanut suosiotaan ja yhä useampaa matkailijaa kiinnostaa vastuullisuus matkasuunnitelmia tehdessä. Suomen Vastuullisen matkailun verkoston paneelikeskustelussa pääsee kuulemaan kiinnostavia näkemyksiä aiheesta.

Aika: 18.1. kello 12.30
Paikka: Maata pitkin -lava

6. Löydä New Yorkin parhaat palat

Elokuvaohjaaja Alli Haapasalo kertoo vinkit ravintoloihin, museoihin ja nähtävyyksiin, jotka on nähtävä New Yorkissa juuri nyt.

Aika: 18.1. kello 13.30
Paikka: We Love Cruises Stage

7. Asunnon hankkiminen Espanjassa

Haaveissa oma asunto Espanjassa? Käy kuuntelemassa esitys, jossa kerrotaan esimerkiksi asuntojen hintatasosta sekä ostoprosessista.

Aika: 18.1. kello 14.20
Paikka: Norwegian Stage

8. Teinien kokemukset Karibian-risteilyistä

Jos suunnittelet koko perheen risteilylomaa Karibialla tai vaikka Välimerelle, tämä esitys on sinulle varmasti hyödyllinen! Clea ja Klaus kertovat kokemuksiaan ja vinkkejään.

Aika: 19.1. kello 12.00
Paikka: We Love Cruises Stage

9. Maskotit lavalla ovat koko perheen suosikki

Matkamessujen sunnuntain perinteinen tapahtuma, maskottien paraati saa lapset hullaantumaan. Ole mukana valitsemassa suosikkimaskotti huutoäänestyksellä.

Aika: 19.1. kello 14.30
Paikka: Inspiration Stage

10. Vinkit Venäjän e-viisumin käyttöön

E-viisumi on helpottanut Venäjälle matkustamista, mutta osalla matka on päättynyt jo rajalla viisumissa ilmenneiden virheiden vuoksi. Käy kuuntelemassa asiantuntijan vinkit viisumin hankintaan ja ikävien virheiden välttämiseen.

Aika: 19.1. kello 15.30
Paikka: Norwegian Stage

Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.