Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

EasyJet jatkaa vahvaa kasvuaan Suomessa

artikkelin kuva
Uutiset
Lentoyhtiö juhlii ensimmäistä puoltatoista vuottaan Suomessa nyt toukokuussa.
Teksti: minnam
Päivitetty: 10.05.2010
facebook   whatsapp

easyJet odottaa matkustajamääränsä tuplaantuvan tänä vuonna Suomessa kevään uusien ja suosittujen lentoreittien ansiosta. Ensimmäisen vuoden aikana easyJet kuljetti Helsinki-Lontoo-reitillä yli 100 000 matkustajaa. Vuoden 2010 loppuun mennessä määrän odotetaan nousevan 220 000 matkustajaan uusien Pariisin ja Manchesterin reittien myötä.

– Suomalaiset ovat ottaneet uudet reittimme omakseen saman tien. Ensimmäisten kolmen kuukauden aikana jo yli 30 000 matkustajaa on lentänyt näillä reiteillä. Määrä on ylittänyt odotuksemme, kertoo easyJetin Pohjois-Euroopan aluejohtaja Thomas Haagensen.

Positiivista on ollut, että matkustajat ovat löytäneet myös Manchesterin, joka ei ole suomalaisille samalla tavalla tuttu matkakohde kuin Pariisi tai Lontoo. Manchesterissa suomalaisia viehättää erityisesti jalkapallo, musiikki ja vilkas yöelämä.

Koko halpalentoliiketoiminta oli suomalaisille suhteellisen vieras asia ennen easyJetin saapumista Helsinki-Vantaan lentokentälle marraskuussa 2008. easyJetin myötä suomalaiset ovat oppineet lentämään halvalla ja nyt jo merkittävä osa Helsinki-Vantaan lentomatkustajista käyttää halpalentoyhtiöitä.

Kuva: easyJet

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.