Bali bali bali

Mun kuvitelmat siitä, että postaisin taas toki ahkerasti kun pääsem Balille oli suuren luokan itselleen valehtelua. Vähän vaikuttaa se, että mun läppärin virtajohto on Peen laukussa ja se laukku on Peellä duunissa. Mulla on siis muutama tietokonevapaaviikko edessä, ei simsiä eikä muumeja. Huhhuh.

Viikko sitten laskeudun tänne ja aika on jälleen kerran menny siivillä. Lähettiin heti perjantaina Nusa Lembonganille, josta saatte kuvaoksennuksen jahka saan sen koneen taas toimimaan. Mä vietin päivän jossain jetlag/ruokamyrkytys mikä lie taudissa ja makasin sängyssä ja uikutin. Muuten vaa chillattiin ja syötiin. Pari päivää kutalla, otin uuden tatuoinnin josta haaveilinkin ja Pee lähti eilen töihin ja mä jatkan matkaa varmaan heti ens viikon alussa Ausseihin.

Sit saa nähä mitä tapahtuu. Jännittää!

Kiitos muuten kaikill siitä geisha vinkistä, niitä on ylistetty :D myös pätkikset maistunu.

Eka postaus pitkään aikaan ja heti mainostamassa, mutta Yves Rocherilla on taas kamppis, jossa saa vapaavalintaisen tuotteen kaupan päälle! Klikkaa siis tilauksen kalleintuote ensimmäisenä kotiin, niin se tulee kaupan päälle :)

Se mun lukijoille Suunnattu detoxjuoma- kuuri on myös vielä voimassa kuun loppuun asti :) lisätietoa siitä täältä ja täältä

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 Comments

 • Reply Salla torstai, helmikuu 12, 2015 at 10:44

  Tietysti nopeempi postaustahti ois kivempi. Mut onhan siellä vähän eri meininki ku suomessa. Ei haittaa vaikka tahti on hidas ! kunhan kuitenkin jatkat bloggaamista. Sä ja sun blogi on parasta ! :)

 • Reply S torstai, elokuu 6, 2015 at 10:00

  Moi! Kyselisin vain, että kun olet yöpynyt suka beach inn hotellissa, oletko tehnyt jonkin näköisen varauksen etukäteen vai oletko vasta paikan päällä kysellyt vapaista huoneista? Ja miten olet tehnyt varauksen jos olet?:D
  Kiitos jos jaksat vastata.
  Hauskaa kesää Meri!:)

  • Reply Meri sunnuntai, elokuu 9, 2015 at 17:53

   Eivoisukaa varata etukäteen, senkun vaan talsii paikalle :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post