hero taustakuva

100 päivää Matkamessuihin!

artikkelin kuva
Tiedotteet
Pohjoismaiden suurin matkailualan tapahtuma, Matka 2011, aukaisee ovensa tasan sadan päivän kuluttua. Luvassa on jälleen huikea retki maailman ympäri – päivässä!
Teksti:
Päivitetty: 04.11.2013
facebook   whatsapp

Viro on Matkamessujen partnerimaa

Eteläinen naapurimaamme Viro on valittu Matkamessujen partnerimaaksi vuodelle 2011. Matkamessuilla voi tutustua Viron mielenkiintoisiin kohteisiin ja nähtävyyksiin. Tiesitkö, että suomalaiset matkustajat ovat Viron tärkein ulkomainen matkustajaryhmä – käytännössä puolet kaikista ulkomaalaisten matkustajien yöpymisistä tulee Suomesta.

Turku on Helmi

Euroopan kulttuuripääkaupunkina 2011 Turku kantaa koko Euroopan mittakaavassa erittäin tärkeää ja merkittävää arvonimeä ja on tulevana vuonna Suomen ikkuna maailmalle. On siis luontevaa, että Turku on Matka 2011 -messujen Kotimaan Helmi.

Turku on jo nyt Suomen mittakaavassa oikea eurooppalainen kaupunki. Se on houkutteleva matkakohde kotimaisille ja ulkomaisille vieraille. Kaupunki on tunnettu tapahtumistaan, jotka ovat monimuotoisia ja sijoittuvat merellisistä paikoista aina historialliseen kaupunkimiljööseen. Euroopan kulttuuripääkaupungilla on erityisen paljon annettavaa myös Matka 2011 -tapahtumalle.

Matkamessujen vuoden 2011 teemana Kuvittele tulevaisuus

Matkamessujen teema siirtää katseet eteenpäin, tulevaisuuteen. Teema Kuvittele tulevaisuus – Future it tulee pitämään sisällään mm. skenaarioita siitä, kuinka matkailu muuttuu tulevaisuudessa esimerkiksi teknologian kehityksen, mutta toisaalta vaikkapa slow travel -ilmiön myötä.

Uutta Matkamessuilla – Sukelluskylä!

Matkamessuille rakennetaan ensimmäistä kertaa sukellusmatkailualue, Sukelluskylä. Alueelta löytyy sukellusallas, jossa nähdään sukelluskokeiluja ja -näytöksiä. Vieressä olevalla Mondo-lavalla kuullaan tietoiskuja sukellusmatkailusta ja sukellusharrastuksen aloittamisesta. Aluetta miehittävät sukellusmatkoja järjestävät toimistot sekä alan palvelut ja julkaisut Suomesta ja ulkomailta.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.