Espanjan syksy on vielä kunnon kesä – voita lennot!

Norwegian vie Espanjan syksyn kuumiin kohteisiin - voita lennot!

Jatka kesää Espanjan syksyssä

Espanja tunnetaan kuumasta auringosta ja upeista rantakohteista, joihin pääsee Suomesta helposti Norwegianin lennoilla. Siinä missä kesän kuumimmat hetket alkavat Suomessa olla jo ohitse, lämpimät päivät hemmottelevat yhä kävijöitä Espanjassa.

Espanjan syksy onkin kuten Suomen kesä parhaimmillaan: kuumia päiviä ja rentoa rantatunnelmaa loman täydeltä!

Espanjan kohteista syysmatkalle sopivat erinomaisesti muun muassa Málaga, Alicante, Las Palmas ja Teneriffa. Manner-Espanjassa sijaitsevat Málaga ja Alicante tarjoavat paitsi upeita rantoja myös monipuolista kesätekemistä myös syksyn matkalla. Gran Canarian lomasaarella sijaitseva Las Palmas sekä koko Teneriffan saari hemmottelevat kuumalla ilmastolla, sillä keskilämpötila on syyskuussakin vielä 25 asteen tuntumassa.

Valitse suosikkikohteesi, tutustu Norwegianin lentotarjontaan ja toteuta matkaunelmasi. Lähde rennolle lomalle perheen tai ystävien kanssa – tutustu Espanjan upeaan tarjontaan viikonlopun, tai vaikka koko viikon verran! Kerää Norwegian Reward -lentopisteitä ja seuraava matkasi voi olla lähempänä kuin arvaatkaan.

Voita Norwegianin lentopisteitä!

Osallistu arvontaan tilaamalla Rantapallon ja Norwegianin uutiskirjeet! Vastaa kysymykseen ja kerro, mikä Norwegianin vuoden 2018 huippukohteista kiinnostaa sinua kaikkein eniten? Vastanneiden kesken arvomme viisi 3 000 Norjan kruunun (noin 314 euroa) arvoista Norwegianin Reward-pistepakettia. Voit käyttää pisteitä Norwegianin lentojen ostamiseen.

Arvonta suoritetaan 1.10.2018.

Lue säännöt täältä.

Tilaamalla Rantapallon ilmaisen uutiskirjeen saat sähköpostiisi Rantapallon ja Rantapallon yhteistyökumppaneiden matkatarjouksia, tietoa kilpailuista ja matkavinkkejä eri kohteisiin. Listalta voit poistua halutessasi milloin vain.

Norwegianin uutiskirjeen tilaamalla saat viikottain parhaat tarjoukset ja matkainspiraatiota sekä tietoa palveluista ja lentovarauksiin liittyvistä tarjouksista.

Tutustu Espanjan ihaniin syyskohteisiin ja lähde lomalle!

Lue lisää