Hyppää sisältöön

Yksi pieni asia helpottaa matkailua huimasti: kun hankit luottokortin puhelimeen, ei lompakosta tarvitse huolehtia

Kirjoittajan oletuskuva
tekniikka Päivitetty: 22.07.2022
Puhelimessa tai vaikkapa älykellossa toimivan virtuaalisen kortin etuihin kuuluvat sen käytännöllisyys, nopeus ja turvallisuus. Matkaillessa voit kantaa mukana vain älylaitetta, jolloin voit jättää varsinaisen maksukortin turvaan hotellihuoneeseen.

ILMOITUS: SWEEPBANK

Virtuaalisen kortin voi saada heti käyttöön

Yhä useammat asiat hoidetaan nykyään näppärästi puhelimella, eikä maksaminen ole poikkeus. Fyysisestä muovikortista siirtyminen virtuaaliseen maksukorttiin tuo matkailijalle niin helppoutta kuin turvaakin, kun kortin katoamista ei tarvitse pelätä, eivätkä ulkopuoliset pääse käsiksi puhelimen lukituksen takana olevaan maksukorttiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Virtuaalinen luottokortti on kytketty puhelimeen ladattavaan sovellukseen, ja sillä voi maksaa turvallisesti niin netissä kuin maksupäätteilläkin ympäri maailman. Autonvuokraukset ja gelatojen maksaminen sujuvat siis näppärästi puhelimella, ja voit jättää taskussa pullistelevan lompakon hotellille.

Virtuaalisuus tuo joustavuutta varsinkin matkustaessa. Koska SweebPankin sovelluksen lataamisessa ja luottokortin hakemisessa menee vain muutama minuutti, saat sen heti mukaan matkalle.

Lisäturvaa virtuaalisesta luottokortista

Virtuaalisella luottokortilla maksut suoritetaan turvallisesti Apple Payn tai Android NFC:n avulla, jolloin ei ole huolta pin-koodin joutumisesta vääriin käsiin. Netissä ostaessa korttinumero on helppo kopioida suoraan verkkokaupan maksukenttään ilman kortin ainaista kaivelua lompakosta. Luottokorttia suositaan yleisesti verkko-ostoksissa, koska jos tilattu tavara ei saavukaan tai on vioittunut, osto on helpompi reklamoida.

SweepBankin virtuaalinen korttipalvelu on kuukausi- ja vuosimaksuton, siksi sen voi hyvin hankkia, vaikka luottokortti jo löytyisikin.

Luottokortti tuo lisäturvaa odottamattomille kustannuksille ja sillä saa ostoille kulutonta maksuaikaa. Tavallisesti luottokorteissa korkoa alkaa kertyä noin 40 päivän jälkeen, mutta SweepBankin Mastercard-luottokortilla tehdyistä ostoksista ei peritä korkoa lainkaan, jos luottosaldon maksaa kokonaisuudessaan pois 60 päivän sisällä.

>> Lataa sovellus ja hae luottokorttia!

SweepBank

  • Uusi pankkisovellus 10 vuoden kokemuksella pankkipalveluista.
  • Eu-laajuinen pankkilisenssi.
  • Talletustakuu 100 000 €** asti.
  • SweepBankin MasterCard-korteilla* olet turvassa vilpillisiltä ostoilta.

SweepBankin käyttöehdot sekä hinnasto ja palveluluettelo ovat saatavilla SweepBankin verkkosivuilla ja sovelluksessa.

* Tarjoaa Ferratum Bank p.l.c. , ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027 Malta. Ferratum Bank p.l.c., joka on rekisteröity Maltan lakien mukaisesti rekisterinumerolla C56251, on Maltan rahoituspalveluviranomaisen lisensoima luottolaitos pankkilain mukaisesti.

** Maltan tallettajien korvausjärjestelmän mukaisesti oikeudellisen tiedonannon 383/2015 mukaisesti. Lisätietoja tästä järjestelmästä on englanniksi osoitteessa www.compensationschemes.org.mt.

Lähde: SweepBank
Kuva: Shutterstock

ILMOITUS: SWEEPBANK