Hyppää sisältöön

Pikavuoro Amerikan ihmemaassa – varaa paikkasi nyt

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 13.03.2013
Pikavuoro maailman ympäri -bussin Amerikan-valloitus starttaa heinäkuussa. Hyppää kyytiin!

Maailmanympärimatka jatkuu jo neljännelle mantereelle

Pikavuoron tammikuussa 2011 alkanut maailmanympärimatka on saavuttanut pisteen, jossa Aasia jätetään taakse ja siirrytään meren taakse seuraavaa mannerta valloittamaan.

Euroopan itäisimmät kolkat, Aasia ja Australia on jo kuitattu, ja jäljellä ovat enää Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Afrikka ja läntinen Eurooppa. Tulevan kesän ohjelmassa oleva Pohjois-Amerikan etappi alkaa heinäkuussa ja päättyy syyskuussa. Takaisin Suomeen bussi saapuu vuoden 2014 aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kutkuttaako seikkailu suomalaisbussilla halki Amerikan? Pikavuoron paikkaliput ovat myynnissä nyt, ota pikaisesti yhteyttä kuljettaja Jani Laineeseen ja varaa oma penkkisi Ajokki Royalin kyydistä.

>> Pikavuoron lippuvaraukset

Infotilaisuudet Salossa ja Helsingissä

Pikavuorokippari Laine on tällä hetkellä Suomessa ja hän on tavattavissa infotilaisuuksissa Ajokin kotikaupungissa Salossa 17.3.2013 ja Helsingissä 31.3.2013.

Infotilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki pikavuoroilusta kiinnostuneet. Lippunsa jo varanneet pääsevät infoissa tutustumaan toisiinsa etukäteen ja lähtöä vielä harkitsevat saavat mahdollisuuden esittää kaikki mielessä pyörivät kysymykset suoraan kippari Laineelle.

SALO
Sunnuntai 17.3.2013
14.00
Salon rautatieasema

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HELSINKI
Sunnuntai 31.3.2013
14.00
Kamppi, linja-autojen parkipaikka, os. Eteläinen Rautatiekatu 11

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Infotilaisuudet järjestetään paikalle tulevassa Salon Tilausmatkojen linja-autossa.

Tervetuloa!