Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Scandic jatkaa kasvuaan Suomessa

artikkelin kuva
Uutiset
Scandic on ostanut Next Hotels Finland Oy:n tytäryhtiöiltä hotelli Linnean, hotelli Rivolin ja hotelli Salpauksen liiketoiminnan.
Teksti: minnam
Päivitetty: 12.03.2010
facebook   whatsapp

“Uudet hotellit ovat arvokas lisä tarjontaamme ja ne lisäävät myös valintamahdollisuuksia uusilla paikkakunnilla kasvavassa hotelliketjussamme. Scandic Paasista saamme Helsinkiin uuden lippulaivan, jonka design perustuu ainutlaatuiseen tarinaan”, sanoo Scandicin konsernijohtaja Frank Fiskers.

Kaupan myötä Scandicin operoimien hotellien kokonaismäärä Suomessa nousee 27:ään ja huonemäärä noin 5 000 huoneeseen. Kolmessa uudessa Scandicissa työskentelee noin 100 henkilöä, jotka siirtyvät Scandicin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaikkiaan Suomen Scandiceissa työskentelee noin 1 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista.

“Linnea, Rivoli ja Salpaus ovat Riihimäellä, Järvenpäässä ja Lahdessa alueensa johtavia hotelleja. Uskon vahvasti uusien hotellien kehitysmahdollisuuksiin ketjumme jäseninä, kun ne siirtyvät huhtikuussa Scandic-liikemerkin alle”, sanoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aarne Hallama.

Tavoitteena on kehittää hotellien liiketoimintaa, ja asiakaspalvelua parannetaan linkittämällä uudet hotellit Scandicin kansainväliseen myynti- ja markkinointiverkostoon sekä kanta-asiakasjärjestelmään. Hotelleihin rakennetaan myös Scandic-konseptien mukaiset myymälät ja kuntohuoneet.

Jännittävä uusi Scandic Paasi Helsingissä

Designiltaan Scandicin uusi lippulaiva, 170 huoneen Scandic Paasi, Paasitornin kongressikeskuksen yhteydessä avataan syksyllä 2011. “Paasitorni on ainutlaatuinen ja maineikas kokouspaikka Helsingissä. Uusi hotelli haluaa kunnioittaa Paasitornin vanhaa arkkitehtuuria lisäten siihen myös uutta upeaa designia”, sanoo Aarne Hallama.

Kuva: Scandic (alkuperäistä kuvaa rajattu)

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.