Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Sappeesta vuoden 2010 hiihtokeskus

artikkelin kuva
Uutiset
Suomen Hiihtokeskusyhdistys (SHKY) palkitsi vuoden hiihtokeskuksen, vuoden lähikeskuksen, vuoden hiihtokoulun ja vuoden kellokkaan 29.4. kevätkokouksessa Sallassa.
Teksti: minnam
Päivitetty: 30.04.2010
facebook   whatsapp

Pälkäneellä sijaitseva Sappee valittiin Vuoden Hiihtokeskukseksi. Asiantuntijaraati kehui Sappeen määrätietoista kehittymistä ja uusia tuoteinnovaatioita. Sappee tuntee asiakkaansa ja osaa kommunikoida kohderyhmien kielellä. Hiihtokeskus ei lepää kesälläkään; sieltä löytyy korkeatasoisen majoituksen lisäksi kaikille sopivat maastopyörärinteet ja -reitit, frisbeegolfrata ja kesäteatteri. Tapahtumakeskus Huipun esiintyjistä löytyy myös tasokkaita kotimaisia artisteja.

Vuoden 2010 lähikeskus on Hirvensalo

Turun kaupunkialueen saaressa sijaitseva Hirvensalo oli tänä talvena auki yli 100 päivää. Lumetus-kapasiteetin lisäksi keskus on investoinut mm. uuteen rinnekoneeseen, lippujärjestelmään, asiakastilojen kunnostukseen sekä erityissuorituspaikkoihin. Aktiivinen toiminta koulujen kanssa on tuonut Suomeen satamäärin uusia laskijoita.

Talma Active on vuoden 2010 hiihtokoulu

Talman hiihtokoulu on valtakunnallisen Werneri-konseptin esimerkillinen toteuttaja. Asiakastyytyväisyystutkimukset osoittavat vuodesta toiseen häikäiseviä tuloksia. Tyytyväisyyden taustalta löytyy vuoropuhelu lapsiasiakkaiden ja heidän vanhempiensa kanssa. Systemaattinen tuotekehitystyö on mahdollistanut kauden aikana 43,4 prosentin vuosikasvun. Talman hiihtokoulua kävi talven aikana yli 600 lasta.

Vuoden Hiihtokeskuksen valitsi Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen ja MEK:n kokoama raati, johon kuuluu kymmenkunta alan riippumatonta toimijaa. Raadin puheenjohtajana toimii MEK:n ylijohtaja Jaakko Lehtonen.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.