Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Pyöriäispäivä Särkänniemen Delfinaariolla 16.5.

artikkelin kuva
Uutiset
Särkänniemen Delfinaariolla vietetään sunnuntaina 16.5. jo perinteeksi muodostunutta kansainvälistä pyöriäispäivää.
Teksti: minnam
Päivitetty: 13.05.2010
facebook   whatsapp

Teemapäivä liittyy erittäin harvinaisen, Itämeren ainoan valaslajin, pyöriäisen suojeluun. Päivän aikana Delfinaarion aulassa on puuhaa perheen pikkuväelle, sekä Särkänniemen alueella pyöriäissuunnistus, jossa mukavia palkintoja.

Särkänniemen Elämyspuisto ja Delfinaario kampanjoivat tänäkin kesänä keräämällä varoja Itämerellä tehtävän pyöriäistutkimuksen ja suojelun hyväksi. Kesäkaudella 2007 käynnistyneen ja edelleen jatkuvan ilmapallokampanjan avulla saatu tuotto tullaan lahjoittamaan lyhentämättömänä Itämeren pyöriäisten suojelututkimukseen. Ilmapallokampanjaan voi osallistua Delfinaariolla myös Pyöriäispäivänä.

Pyöriäispäivänä puuhaa perheen pienimmille

Delfiiniesitysten lisäksi tarjolla on mukavaa puuhaa perheen pikkuväelle Delfinaarion aulassa. Pyöriäissuunnistukseen voi osallistua vaikka koko perheen voimin, osallistujien kesken arvotaan mm. Avainlahjakortti sekä pehmoisia pikkupalkintoja. Menossa mukana on myös Särkänniemen oma delfiinimaskotti Veijari.

Pyöriäispäivää vietetään sunnuntaina 16.5. klo 12-15.30. Delfinaarion aulan ohjelma on maksutonta Aluelipun tai Elämys/Ipana-avaimen lunastaneille. Delfinaarionäytökset klo 12.30,14, 15.30 ja 17. Sisäänpääsy Delfinaarionnäytöksiin Elämys/Ipana-avaimella tai 15 eur (sis. Aluelipun).

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.