Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Hulppeat Oscar-jatkot ja viikonlopun hotellitärpit

artikkelin kuva
Uutiset
Ensi yönä jaetaan elokuva-alan halutuimmat palkinnot. Juhlahumuun voi virittäytyä leffa-aiheisten hotellien kautta.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 26.02.2012
facebook   whatsapp

Pariisi, mikä lavaste!

Midnight in Paris on ehdolla neljässä kategoriassa, muun muassa parhaaksi elokuvaksi. Ehdokkuus lankesi myös parhaasta lavastuksesta, jona toimii kaikkien kauniiden kaupunkien äiti: Pariisi.

Lavastuksessa olennainen on myös Hôtel Le Bristol, johon elokuvan päähenkilöt ovat Pariisin-matkallaan majoittuneet. Viiden tähden luksushotellin lähes satavuotinen historia vilisee filmitähtiä: hotellissa ovat yöpyneet muun muassa Charlie Chaplin, Kim Novak ja Sophia Loren.

Hotellin upeassa baaritilassa järjestetään aika ajoin Fashion High Tea -tapahtumia, jolloin vieraat pääsevät nauttimaan iltapäiväteensä huippumuodin ympäröiminä. Kussakin tapahtumassa viimeisintä huutoa olevan muotisuunnittelijan luomuksia kantavat mallit käyttävät hotellia catwalkinaan, ja hotellin jälkiruokakokki on suunnitellut päivän leivokset muotisuunnittelijan tyylin mukaan.

Pitkäaikainen asuminen hotellin jättisviitissä Midnight in Paris -elokuvan tyyliin voi jäädä monelle unelmaksi, mutta yhden yön tässä hulppeassa leffalavasteessa saa itselleen 670 euron lähtöhintaan.

Hulppeimmat Oscar-juhlat Los Angelesissa

Oscareiden ja erityisesti Oscar-juhlien ystävä voi haaveilla saavansa jonain päivänä kutsun Vanity Fairin itse gaalatilaisuuden jälkeen järjestämään juhlaan. Juhla järjestetään perinteisesti Sunset Tower -hotellissa.

Edellisvuosina juhlassa on sattunut ja tapahtunut: Justin Bieber ja Selena Gomez julkistivat seurustelusuhteensa, ja Suomeen kesällä saapuva Madonna kohautti lähes läpinäkyvällä housuasulla.

Jos et satu kuulumaan Hollywoodin kermaan, tai kutsua juhliin ei jostain muusta syystä tänäkään vuonna kuulunut, kannattaa Sunset Tower -hotelliin tutustua jonakin muuna ajankohtana. Hotelli tarjoaa mahtavat näkymät Los Angelesin ylle liki 300 euron lähtöhintaan per yö.

Kuva: Flickr/Simon Shek

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.