Hyppää sisältöön

Jutta Närhi

Jutta Närhi

Jutta kirjoittaa mielellään matkailusta, sillä hän kokee erilaiset kulttuurit ja matkakohteet inspiroiviksi ammentaen kokemuksistaan mielellään tietoa myös muille. Matkailualan opintojen lisäksi Jutta on matkaillut useassa eri maanosassa ja asunut Englannissa, Australiassa sekä USA:ssa.

Jutan suosikkeja ovat matkat, joilla on mahdollisuus kokea kerralla useita erilaisia kohteita, ja joita ei ole etukäteen suunniteltu liian tarkasti, kuten roadtripit tai reilimatkat.

Kohteista Jutan mieleen ovat erityisesti piilotetut helmet, joissa aito paikalliskultturi ja historia näkyvät katukuvassa ja turisteja on vähän. Erityisesti Välimereltä löytyy kohteita, joihin hän palaa uudelleen ja uudelleen, vaikka aina myös uudet kohteet kiehtovat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suurimpia kiinnostuksen kohteita Jutalle ovat matkoilla paikallinen ruokakulttuuri, luonto, arkkitehtuuri ja paikallisten suosimat alueet.

Työssä Jutalle on tärkeää jakaa hyödyllisiä vinkkejä, jotka helpottavat matkan suunnittelua sekä tarjota uusia ideoita tuttuihin kohteisiin. Hän toivoo myös voivansa inspiroida muita kokemaan unohtumattomia matkaelämyksiä heille vielä tuntemattomissa matkakohteissa.