Hyvää joulua!

Tänään on joulu, tänään on joulu! Joulua vietellään tänä vuonna Pohjois-Karjalassa Joensuussa perheen kesken. Viime vuosi meni Myanmarissa Ngapali Beachilla, joten luminen joulu on tänään enemmän kuin tervetullut. Oon aivan jouluhöperö ja nämä tulevat päivät on ehdottomasti yksi omia suosikkejani koko vuodesta.

Olin kyllä pari päivää sitten Joensuuhun saavuttaessa jotenkin hämilläni siitä, miten paljon täällä on lunta. Sitä ei jotenkin tuolla Helsingin harmaudessa edes ole tajunnut, että hitto nythän on joulukuu ja lumi on aivan normaali asia tähän aikaan vuodesta. Kyllä täällä on vain enemmän sitä joulufiilistä.

Meillä on Jussin kanssa nyt ensimmäinen joulu, kun ollaan eri paikoissa. Onneksi Jussilla lähtee huomenna juna kohti Joensuuta, joten ollaan ainakin osa joulusta yhdessä. Nämä on näitä ikäviä asioita siinä, että ei olla lähtöisin samasta kaupungista – tai edes samoilta suunnilta. Minkäs teet.

Meillä on tänään luvassa perinteinen joulupuuro hetki äidin luona, haudoilla käynti Outokummussa sekä illalla kokoonnutaan isolla porukalla joulupukkia odottamaan. Saa nähdä, piipahdetaanko äidin kanssa joulukirkossa.

Mulla on mennyt kaksi joulua muissa merkeissä – 2012 olin Thaimaassa ja viime vuonna sitten Myanmarissa. Kyllähän ajatus ulkomailla joulun yli kiehtoo tavallaan pitkien vapaiden takia, mutta pakko kyllä myöntää ettei ainakaan itselleni joulu tunnu joululta, jos en olisi perheeni kanssa Joensuussa. Millaisia fiiliksiä teillä on joulunvietosta? Lähdettekö ennemmin mahdollisimman kauas vai haluatteko viettää perinteistä joulua?

Ennenkaikkea tulin tänne toivottamaan hyvää ja rauhallista joulua teille kaikille – missäpäin maailmaa ikinä olettekin. <3

Veera


AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA -matkablogia voit seurata Facebookin, Instagramin (@veerapirita), TwitterinBloglovinin, Blogipolun, Blogjunglen tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply