Rantapallo

Etsi matkoja helposti sovelluksella!

Haetaan matkoja...

Halvimmat äkkilähdöt Kuopiosta

Kuopion lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Se palvelee laajasti lähiseudun asukkaita ja kasvavaa Kuopion seutua. Lentoasemalta on kotimaan lentojen lisäksi tilauslentoja, ja suuri osa matkustajista on liikematkailijoita.

Äkkilähtötarjonta Kuopiostaon kattava ja lähtöjä on lähes päivittäin, mutta eniten eri kohteita on tarjolla kevät- ja kesäkuukausina. Äkkilähtöjä tarjoavat matkanjärjestäjät IMT,Nazar,Tjäreborg sekä Tui. Näistä Nazar ja Tui järjestävät lähtöjä kesäsesonkina, kun taas IMT ja Tjäreborg ympäri vuoden.

Kuopiosta on äkkilähtöjä lukuisiin Euroopan ranta- ja kaupunkikohteisiin. Kuopiosta pääsee äkkilähdöllä helposti esimerkiksi etelän rakastetuimpiin rantakohteisiin Espanjassa,Kreikassa sekä Turkissa. Kaupunkikohteita ovat esimerkiksi hurmaavat suurkaupungit Krakova,Lontoo, Praha,Rooma ja Wien. Kaukokohteisiin Kuopiosta ei ole lähtöjä.

Tarjolla on sekä muutaman päivän että viikon mittaisia matkoja. Suurin osa Kuopion äkkilähdöistä sisältää lennot ja majoituksen, mutta myös all inclusive -kohteita löytyy etelän rantakohteista.

Rantapallon äkkilähtöhaulla löydät omiin toiveisiisi sopivan matkan.

Voit suodattaa hakutuloksia esimerkiksi hinnan, ajankohdan, majoituksen tason sekä matkakohteen lämpötilan mukaan. Kun valitset lähtökaupungiksi Kuopion, näet helposti, mihin kaikkialle pääset kaupungista matkustamaan.

Äkkilähtö on valintasi silloin kuin etsit halpaa lomaa tai tiedät lomasi ajankohdan, mutta et vielä matkakohdetta. Parhaimmillaan voit päästä matkaan heti seuraavana päivänä!