Haetaan matkoja...

Pakettimatkat Thaimaahan

Kaakkois-Aasian suosituimpiin kohteisiin lukeutuva Thaimaa on suomalaisten erityisesti suosima pakettimatkakohde, joka tarjoaa upeita matkakokemuksia ympäri vuoden.

Thaimaa tarjoaa matkailijoille erilaisia elämyksiä, sillä Thaimaassa voit nauttia upeista rannoista, kokea rikkaan kulttuurin, viettää aikaa jännittävissä kaupungeissa ja herkutella maailmankuululla thaimaalaisella ruoalla.

Thaimaahan matkustetaan erityisesti talvikuukausina, kun aurinko paistaa ja lämpötila on miellyttävä. Thaimaa tarjoaa monenlaisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, mukaan lukien temppelit, viidakot ja vesiputoukset. Thaimaan suosituimpia lomakohteita ovat Bangkok, Phuket ja Krabi, mutta myös Khao Lak, Koh Lanta ja Pattaya.

Suomesta on helppo matkustaa Thaimaahan, sillä tarjolla on runsaasti pakettimatkoja Helsingistä. Matkoja tarjoavat suositut matkatoimistot, kuten Aurinkomatkat, Tui ja Tjäreborg.

Viikon mittainen matka Thaimaahan aikuiselle voi maksaa keskimäärin noin 800 euroa, kun majoitutaan kahden hengen huoneessa. Matkojen hinnat vaihtelevat matkan keston, ajankohdan ja majoituksen tason mukaan.

Thaimaassa on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien luksushotelleja, viehättäviä bungalow-resortteja ja all inclusive -palveluita.

Etsi parhaat pakettimatkat Thaimaahan ja lähde unohtumattomalle matkalle Kaakkois-Aasian trooppisiin maisemiin.