Rantapallo

Etsi matkoja helposti sovelluksella!

Haetaan matkoja...

Halvimmat äkkilähdöt Turusta

Turun lentoasema on yksi Suomen vilkkaimmista lentoasemista, ja myös äkkilähtövalikoima Turusta on erinomainen.

Turku sopii hyvin lähtökaupungiksi paitsi lähialueen asukkaille, myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulta lähteville matkaajille. Turkuun pääsee Helsingistä nopeasti niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla. Sopivaa äkkilähtöä etsiessä kannattaakin ottaa huomioon myös kauemmat lentoasemat.

Turusta äkkilähtöjä tarjoavat suositut matkanjärjestäjät IMT, Tjäreborg, Trip X sekä Tui. Monet matkanjärjestäjien halvimmista äkkilähdöistä lähtevätkin juuri Turun lentoasemalta!

Turusta pääsee usein erityisen halvalla ihastuttaviin lähikohteisiin Gdanskiin ja Riikaan. Muita kaupunkikohteita Turusta ovat esimerkiksi Berliini, Kööpenhamina, Lontoo ja Wien. Rantalomalle Turusta voi lähteä esimerkiksi Espanjaan, Kreikkaan sekä Albaniaan.

Turusta tarjolla on niin muutaman päivän kuin viikon mittaisia lomia. Osa äkkilähdöistä sisältää pelkät lennot ja majoituksen, mutta myös all inclusive -kohteisiin on runsaasti lähtöjä.

Äkkilähtö on valintasi silloin kuin etsit halpaa lomaa tai tiedät lomasi ajankohdan, mutta et vielä matkakohdetta. Rantapallon äkkilähtöhaulla löydät juuri omien toiveidesi mukaisen matkan!

Äkkilähtöhakuun saat määriteltyä lähtökaupungin, joten näet helposti, minne kaikkialle Turusta pääsee matkustamaan. Voit suodattaa hakutulokset myös esimerkiksi ajankohdan, hinnan, majoituksen tason sekä kohteen lämpötilan mukaan. Näin löydät omiin kriteereihisi sopivan loman, ja parhaimmillaan matkaan pääsee heti seuraavana päivänä!