Haetaan matkoja...

Halvimmat äkkilähdöt Thaimaahan

Ei ole ihme, että Thaimaa on talven suosikkikohde. Takuuvarma aurinko, turkoosin meren reunustamat rannat ja ystävälliset paikalliset ovat lumonneet suomalaiset. Maan kiehtova kulttuuri ja värikkäät temppelit kiehtovat monia.

Thaimaahan lähdetään nauttimaan lämmöstä, herkuttelemaan hyvällä ruoalla, pitämään hauskaa ja rentoutumaan tasokkaissa hotelleissa. Monille aktiivilomailijoille syy matkustaa Thaimaahan on sukellus, golf tai vaikka jooga.

Hintataso on Thaimaassa edullinen, joten vaikka kaukomatka maksaakin lähilomaa enemmän, ovat palvelut ja ostokset perillä Suomen hintoja reilusti halvempia. Paikallisissa ravintoloissa voi syödä vain murto-osalla kotimaan hinnoista.

Suomesta on talvikaudella erinomaiset yhteydet Thaimaahan. Kaikki isoimmat matkanjärjestäjät kuten Aurinkomatkat, Apollomatkat, Tjäreborg ja Tui tarjoavat äkkilähtöjä. Edullinen äkkilähtö Thaimaahan katkaisee talven keskellä vuoden pimeimpiä kuukausia.

Äkkilähtöjä Thaimaahan löytyy helpoiten suosittuihin rantakohteisiin, joita ovat esimerkiksi Phuketa, Krabi, Khao Lak, Hua Hin ja Cha Am. Kun edullinen lähtö osuu kohdalle, kannattaa olla valmis toimimaan nopeasti. Talvikuukausina yksi jos toinenkin haaveilee Thaimaan auringosta!