Rantapallo

Etsi matkoja helposti sovelluksella!

Haetaan matkoja...

Halvimmat äkkilähdöt Vaasasta

Vaasan lentoasema sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Vaasasta lähtevät äkkilähdöt sopivat paikallisten lisäksi myös muualla Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla asuville. Esimerkiksi Seinäjoelta on tunnin junamatka Vaasaan.

Vaasan lentoasemalta ei ole suurta reittivalikoimaa, mutta lomalle pääsee suorin lennoin muutamiin kauden suosituimpiin kohteisiin. Tällaisia ovat esimerkiksi Kreeta kesällä ja Gran Canaria talvella.

Vaasan lentoasemalta liikennöivät Aurinkomatkat, Nazar, Tjäreborg, Apollomatkata ja Tui. Tarjolla on säännöllisesti myös äkkilähtöjä.

Näin äkkilähdöt toimivat

Maakuntakentiltä lähteviä matkailijoita voi lykästää tarjousten kanssa, sillä äkkilähdöt ovat usein edullisia pienemmiltä paikkakunnilta. Toisaalta paikkoja on vähemmän, joten halpa äkkilähtö on syytä napata nopeasti.

Äkkilähtöhaun avulla näet heti, mihin kohteisiin pääset suoraan Vaasan lentoasemalta. Kun lähtö tapahtuu lyhyellä varoitusajalla, helpottaa omalta lähikentältä lähteminen matkajärjestelyjä. Rahaa säästyy, kun matkustuskulut Helsinkiin ja mahdolliset lentokenttähotellit voi jättää väliin.

Äkkilähdöille ei kannata asettaa liian tiukkoja kriteerejä. Edullinen äkkilähtö saattaa joskus viedä paikkaan, jonne ei muuten olisi tullut lähteneeksi.