Rantapallo

Etsi matkoja helposti sovelluksella!

Haetaan matkoja...

Miten äkkilähtöhaku toimii?

Äkkilähdöt on suomalaisen Rantapallo Oy:n kehittämä palvelu, jossa matkanjärjestäjien äkkilähtöjen vertailu on tehty käyttäjälle mahdollisimman helpoksi.

Huomaathan, että kaikkein halvimpia äkkilähtöjä on usein saatavana vain yksittäisiä matkoja, joten matka kannattaa varata heti, kun sopiva tarjous osuu kohdalle. Kaikkein halvimmat matkat myydään loppuun salamannopeasti.

Loppuunmyydyt matkat tai muuttuneet hinnat päivitetään äkkilähtö-vertailuun heti, kun Rantapallo saa siitä tiedon matkanjärjestäjältä. Joskus päivityksessä saattaa esiintyä viivettä, erityisesti, jos kyseessä on seuraavan tai lähipäivien matka.

Matkojen hinnat päivitetään matkanjärjestäjästä riippuen jopa 20 minuutin välein. Osa matkanjärjestäjistä kuitenkin päivittää tiedot vain kerran vuorokaudessa, minkä takia loppuumyydyt matkat eivät katoa listalta aivan heti.

Hintavertailun yhteydessä mainitut lämpötilatiedot ovat kohteen pitkän ajan keskiarvoja matkan lähtöpäivälle, eivät tarkkoja ennustuksia.

Vertailussa ovat mukana Aurinkomatkojen, TUIn, Tjäreborgin, Apollomatkojen, IMT:n Norwegian Holidaysin,Mixx Travelin,Nazarin, Trip X:n, Deturin äkkilähtötarjoukset, eli kaikki tärkeimmät Suomesta lähtevät äkkilähdöt.

Voit listata matkat joko hinnan tai lähtöpäivän mukaan esimerkiksi halvimmat tai nopeimmin lähtevät äkkilähdöt ensin.

Vertailu näyttää matkojen hinnat per henkilö, kun majoitutaan kahden hengen huoneessa. Henkilöiden määrää voit vaihtaa kun siirryt matkanjärjestäjän sivuille.

Matkojen hintoihin kuuluu lennot ja majoitus, ja joskus matkan hintaan sisältyy myös ateriat. Jokaisen matkan kohdalla näkyvät tarkat tiedot sisällöstä ja mahdollisista lisämaksuista.

Budjettimatkoja ja all inclusive -äkkilähtöjä

Matkan hinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun etsitään äkkilähtöä. Monet matkustajat etsivät nimenomaan edullista lomaa, ja siksi halvat äkkilähdöt ovatkin erityisen suosittuja.

Budjettimatka voi tarkoittaa esimerkiksi lomaa pienessä ja yksinkertaisessa hotellissa tai huoneistossa, joka sijaitsee vähän kauempana rannasta. Jos hotellin palvelut ja sijainti eivät ole sinulle ensisijaisen tärkeitä tekijöitä, voit tehdä todella edullisen lomalöydön.

All inclusive -äkkilähdöt ovat taas ne, joissa matkan hintaan sisältyy kaikki ruuat ja juomat. Tällaiset matkat ovat erityisen suosittuja perheiden keskuudessa, sillä ne tekevät lomasta huoletonta ja helppoa.

Suosituimmat kohteet

Miksi käyttää Rantapallon äkkilähtöhakua?

Rantapallo Oy on vuonna 2007 perustettu luotettava suomalainen yritys, joka on erikoistunut vertailemaan äkkilähtöjä ja valmismatkoja sekä julkaisemaan matkailuartikkeleita. Rantapallo on Suomen suurin matkailumedia.

Rantapallo on saanut useita palkintoja, esimerkiksi Finnish Travel Galan Vuoden matkailuvaikuttaja -palkinnon sekä Paikkakunnan paras -kilpailun yleisöäänestyksen palkinnon. Rantapallo on Suomen matkailualan liiton (SMAL) jäsen ja Reilun matkailun yhdistyksen tukijäsen. Rantapallolle on myönnetty suomalaisen palvelun Avainlippu.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Rantapallon äkkilähtöhaku on niin suosittu?

Rantapallon äkkilähdöt on suosittu palvelu siksi, että se auttaa sinua säästämään sekä aikaa että rahaa. Yhteen palveluun on kerätty kaikkien tärkeiden suomalaisten matkanjärjestäjien äkkilähdöt.

Voit helposti vertailla ja nähdä yhdellä kertaa koko tarjonnan, ja valita sinulle sopivimman matkan. Matkavaraus ja maksaminen tapahtuu normaalisti matkanjärjestäjän sivuilla, Rantapallon ilmainen haku vain helpottaa vertailua.

Milloin äkkilähdöt ovat halvimmillaan?

Äkkilähtöjen hinnat muuttuvat usein edullisemmiksi mitä lähempänä lähtöpäivää ollaan. Samalla kannattaa pitää mielessä, että parhaat tarjoukset myydään nopeasti loppuun, joten matka kannattaa varata heti kun sopiva löytyy.

Edullisimpia tarjouksia voi myös olla saatavilla hyvin rajallinen määrä, eli esim. isomman seurueen voi olla vaikea niitä hyödyntää.

Yleisesti äkkilähdöt ovat halvimpia sesonkien ja koulujen loma-aikojen ulkopuolella. Esimerkiksi kesä-heinäkuuta halvempia hintoja on yleensä saatavilla vaikka toukokuussa ja elokuussa.

Mitkä ovat suosituimpia äkkilähtökohteita?

Rantapallon äkkilähtöhausta löydät halvat matkat Euroopan, Aasian ja koko maailman suosikkikohteisiin.

Suosituimpia äkkilähtökohteita ovat Euroopan rantalomakohteet Espanja, Kreikka ja Turkki, sekä talvikaudella esim. Kanarian saaret ja Thaimaa.

Mitä ovat äkkilähdöt?

Äkkilähdöt ovat matkapaketteja, jotka myydään yleensä edulliseen hintaan lähellä matkan lähtöpäivää. Äkkilähtötarjoukset sisältävät aina vähintään lennon ja hotellin, usein myös kuljetuksen kohteessa lentokentältä hotellille ja takaisin.

Yleensä äkkilähdöt ovat valmismatkoja, mutta nykyisin mukana on myös niin sanottuja dynaamisia paketteja, eli pakettimatkoja joissa hyödynnetään normaaleja reittilentoja.

Miten löydän halvimman äkkilähdön?

Rantapallon äkkilähtöhaun avulla vertaileminen ja halvan äkkilähdön löytäminen on helppoa. Voit listata kaikki saatavilla olevat matkat hinnan mukaan, ja rajata itsellesi sopivat lähtöpäivät ja kohteet.

Rantapallon Äkkilähdöt-haussa voit vertailla kaikkien isojen matkanjärjestäjien äkkilähtötarjouksia samassa palvelussa. Parhaat tarjoukset löydät, jos voit joustaa lähtöpäivämäärän tai matkakohteen osalta. Äkkilähtötarjoukset ovat edullisimmillaan koulujen loma-aikojen ulkopuolella.