Rantapallo

Etsi matkoja helposti sovelluksella!

Haetaan matkoja...

Äkkilähdöt Italiaan

Suomalaisten rakastama Italia on monipuolinen matkailukohde, joka sopii matkakohteeksi vuoden ympäri. Italiaan on saatavana myös äkkilähtöjä, ja niiden avulla voi viettää edullisen loman nautiskellen monipuolisesta ruokakulttuurista tunnetun maan herkuista.

Italian suosituimmat äkkilähtökohteet sijaitsevat niin kaupungeissa kuin maaseudullakin, ja äkkilähtöjä on tarjolla muun muassa Milanoon, Venetsiaan, Roomaan, Gardajärven alueelle ja Amalfin rannikolle. Italian äkkilähdöt eivät perinteisesti ole halvimmasta päästä, mutta esimerkiksi Milanoon on saatavana hyvin edullisia äkkilähtöjä.

Halvimmat äkkilähdöt Italiaan saa talvikuukausina, jolloin matkoja on tarjolla erityisesti kaupunkikohteisiin, mutta halvan matkan perässä Italiaan suuntaavan kannattaa tietysti muistaa, että perillä odottavat melko vaatimattomat lämpötilat. Kesäkuukausina saapasmaassa taas voi olla todella kuuma, joten paras aika sään ja matkatarjonnankin puolesta on kevät ja syksy.

Italian on monipuolinen matkailumaa, ja äkkilähtö Italiaan voi tarkoittaa rentoa rantalomaa tai aktiivista vuoristolomaa ihan yhtä lailla kuin kaupunkilomaa tai maaseutumatkaa. Monipuolisessa maassa riittää tekemistä usealle lomalle.