Äkkilähdöt Kroatia

Löydä kaikki äkkilähdöt kohteeseen Kroatia. Vertaila ja löydä parhaat hinnat.

Haetaan matkoja...

Äkkilähdöt Kroatiaan

Adrianmeren rannalla sijaitseva Kroatia on suomalaisten suosikkikohteita, sillä maan upeat rannat, kristallinkirkkaat vedet ja edullinen hintataso houkuttavat matkailijoita vuodesta toiseen. Kroatiaan on saatavana myös äkkilähtöjä, ja valikoimaa kannattaa selata edullisen matkan perässä.

Kroatian klassisimmat äkkilähtökohteet ovat Makarskan Riviera, Split, Hvar ja Dubrovnikin edustalla sijaitsevat rantakohteet kuten Mlini. Kroatialle onkin tyypillistä suurimpien matkailukaupunkien Splitin ja Dubrovnikin ympärillä sijaitsevat rannikkokaupungit, joihin järjestetään pakettimatkoja.

Matkailukausi on Kroatiassa pitkä, ja maahan pääsee äkkilähdöllä huhtikuusta lokakuulle. Paras valikoima äkkilähtöjä onkin juuri kauden alussa ja lopussa, jolloin hinnat ovat halvimmat. Matkojen kesto vaihtelee muutaman päivän mittaisista pikalomista viikon rantalomiin.

Kroatian äkkilähdön voi käyttää rannalla nautiskellen tai lyhyiden välimatkojen mahdollistamana kokea monta kohdetta yhden loman aikana. Splitiin tai Dubrovnikiin suuntaavat matkailijat voivat kokea myös kaupunkien edustalla sijaitsevat saaret helposti.