Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Sembo

artikkelin kuva
Matkatoimistot
Sembo on vuonna 1987 perustettu ruotsalainen matkatoimisto, joka toimii myös Suomessa.
Teksti: Anni Moilanen
Päivitetty: 07.06.2013
facebook   whatsapp

Joustavat matkustusvaihtoehdot

Sembo tarjoaa asiakkaileen joustavia matkustusvaihtoehtoja. Asiakas voi räätälöidä itselleen toiveidensa mukaisen matkapaketin tai varata matkatoimiston kautta pelkät lennot tai majoituksen. Sembon nimi on lyhenne sanasta Semesterbolaget.

Kaupunki- ja rantalomakohteita matkatoimistolla on ympäri maailmaa ja majoitusvaihtoehtoja on hotelleista loma-asuntoihin. Asiakkaan on mahdollista valita myös esimerkiksi loma viinitilalla Italiassa.

Yhteystiedot

Sembon pääkonttori sijaitsee Helsingborgissa Ruotsissa.

Suomeksi palvelua saa arkipäivisin puhelimitse numerossa 09 225 225 20.

Lisätietoja Sembon internetsivuilta osoitteesta www.sembo.fi.

Kuva: Flickr / Fio

Lue kommentit (5) Jätä kommentti

  1. Sembo heillä on huono asiakaspalvelu. he ottavat rahasi ilman suostumustasi lentoyhtiöiden peruuttamalle lennolle. heidän oletetaan tekevän lentoyhtiöiden kanssa perutun lennon. he ovat huijareita. En suosittele sinua käyttämään Semboa lainkaan. kun joudut murtamaan, että menetät lentosi ilman sinun syytäsi, he vievät rahasi. Varasin lennon Sembon kautta maksamalla 779 €. lentoyhtiö peruutti lennoni, ohjelmani oli sekava. Ostin toisen lipun. Sembo palautti rahani 10 kuukauden kuluttua. Olen soittanut heille monta kertaa, he jättivät huomiotta puheluni. lopulta he palauttavat minulle 500 euron vähennetyn palvelumaksun antamatta minulle mitään palvelua. ne ovat kauheita 👎👎


  2. Oma matkani meni aivan pilalle tämän surkean matkatoimiston vuoksi! En suosittele kenellekään!!!!


  3. En suosittele tätä matkatoimistoa kenellekkään. Ei olisi voinut häämatka mennä enempää pilalle!


  4. Sembon hotellit ja lennot ovat usein vertailusivustojen mukaan (esim. Trivago) edullisimpia. Eikä hintoihin ole ainakaan tähän asti tullut lisämaksua luottokortilla maksaessa. Toki Sembon nettisivu tarjoaa varatessa kaikenlaisia lisäpalveluita, matkavakuutuksia jne. niinkuin muutkin matkatoimistot mutta eihän niitä tarvitse ottaa jos niitä ei tarvitse.


  5. Yritys tarjoaa huonoa palvelua ja veloittaa jokaisesta asiasta – myös sellaisista, joita lentoyhtiöt eivät veloita. Mitään takuita tai turvaa ostoksille ei ole eikä maksullisista palveluista kerrota etukäteen, vasta sitten tietää, kun saa laskun. Ei kannata käyttää!


  6. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue lisää aiheesta