Matkamessuilla esitellään jöättiristeilijän hytti

Logitravel

Online-matkatoimisto Logitravel on erikoistunut valtameriristeilyihin ja matkapaketteihin.

Espanjalainen yritys toimii myös Suomessa

Logitravel on vuonna 2004 perustettu espanjalainen online-matkatoimisto, joka on laajentanut toimintaansa myös muihin Euroopan maihin. Suomessa yritys aloitti toimintansa vuonna 2013.

Yksi Espanjan suurimmista online-matkatoimistoista on erikoistunut etenkin matkapakettien ja valtameriristeilyjen myyntiin, mutta sen valikoimasta löytyvät myös hotellit, lennot ja autonvuokraus.

Logitravelin yhteystiedot

Lisätietoja löytyy Logitravelin sivuilta osoitteesta www.logitravel.fi.

Asiakaspalvelu toimii arkisin klo 9-18 Suomesta soitettaessa numerossa 09 31 579 401 ja ulkomailta soitettaessa numerossa +358 9 31 579 401.

Kuva: Flickr/allure

Päivitetty: 4.6.2014

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (43 votes, average: 3,30 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

En voi suositella. Maksamani matkavaraus peruttiin heidän toimestaan koska en ollut toimittanut kuittia sähköpostitse 24 tunnin sisällä varauksen teosta (tämä koska en millään löytänyt sivuiltaan sähköpostiosoitetta). Rahoja ei kuitenkaan ole palautettu vaikka matka on heidän toimestaan peruttu. Olen nyt laittanut heille kolme sähköpostia joista yhteenkään ei ole vastattu. Puhelinpalvelu ohjautui Englantiin jossa asiakaspalvelija ei osannut auttaa vaan lupaili että joku olisi yhteydessä.

Paskin matkatoimisto ikinä, sain kuitin jossa on haamunumeroita ja kun kysyin matkatoimistosta, mitä nämä välisummat tarkoittavat, niin sieltä ei osattu vastata.