hero taustakuva

Logitravel

artikkelin kuva
Matkatoimistot
Online-matkatoimisto Logitravel on erikoistunut valtameriristeilyihin ja matkapaketteihin.
Teksti: Anni Moilanen
Päivitetty: 04.06.2014
facebook   whatsapp

Espanjalainen yritys toimii myös Suomessa

Logitravel on vuonna 2004 perustettu espanjalainen online-matkatoimisto, joka on laajentanut toimintaansa myös muihin Euroopan maihin. Suomessa yritys aloitti toimintansa vuonna 2013.

Yksi Espanjan suurimmista online-matkatoimistoista on erikoistunut etenkin matkapakettien ja valtameriristeilyjen myyntiin, mutta sen valikoimasta löytyvät myös hotellit, lennot ja autonvuokraus.

Logitravelin yhteystiedot

Lisätietoja löytyy Logitravelin sivuilta osoitteesta www.logitravel.fi.

Asiakaspalvelu toimii arkisin klo 9-18 Suomesta soitettaessa numerossa 09 31 579 401 ja ulkomailta soitettaessa numerossa +358 9 31 579 401.

Kuva: Flickr/allure

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. En voi suositella. Maksamani matkavaraus peruttiin heidän toimestaan koska en ollut toimittanut kuittia sähköpostitse 24 tunnin sisällä varauksen teosta (tämä koska en millään löytänyt sivuiltaan sähköpostiosoitetta). Rahoja ei kuitenkaan ole palautettu vaikka matka on heidän toimestaan peruttu. Olen nyt laittanut heille kolme sähköpostia joista yhteenkään ei ole vastattu. Puhelinpalvelu ohjautui Englantiin jossa asiakaspalvelija ei osannut auttaa vaan lupaili että joku olisi yhteydessä.


  2. Paskin matkatoimisto ikinä, sain kuitin jossa on haamunumeroita ja kun kysyin matkatoimistosta, mitä nämä välisummat tarkoittavat, niin sieltä ei osattu vastata.


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.