hero taustakuva

Detur

Shutterstock artikkelin kuva
Matkatoimistot
Matkaoppaat-sarjasta tuttu Detur järjestää matkoja Turkkiin, Tunisiaan, Thaimaahan ja Egyptiin.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 29.05.2019
facebook   whatsapp

Valmismatkoja aurinkoon

Detur Finland Oy on perustettu vuonna 1998 ja se on osa kansainvälistä Detur-matkatoimistoketjua. Suomen lisäksi Detur järjestää matkoja Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Sillä on vuosittain noin 200 000 matkustajaa.

Deturin matkat ovat valmismatkoja, ja matkatoimiston pääkohde on Turkki. Siellä Deturilla on yhteensä viisi eri kohdetta: Alanya, Antalya, Belek, Kemer, ja Side. Muut kohteet ovat Tunisiassa, Egyptissä, Thaimaassa, Arabiemiirikunnissa, Intiassa ja Kreikan saarilla. Kesällä 2019 yhtiö laajensi toimintaansa myös Kyprokselle. Rantalomien lisäksi Deturin lomavalikoimassa on kulttuurikiertomatkoja, golfmatkoja, goulet-risteilyjä sekä kaupunkilomia. Suosituimmissa kohteissa ja suosituimmilla retkillä on mahdollisuus myös suomenkieliseen opastukseen.

Detur on yksi Suomen suurimpia maakuntalähtöjen tarjoajia, sillä kesäisin ja syksyisin yhtiön tarjonnassa on lentoja Turkin Antalyaan, Kreetalle ja Rodokselle myös maakuntakentiltä. Yhtiö lentää Turun, Oulun, Vaasan, Jyväskylän, Joensuun, Kuopion, Porin ja Savonlinnan lentokentiltä.

Yhteystiedot

Deturin asiakaspalvelu palvelee sähköisesti, eikä sillä ole vierailutoimistoa. Deturin asiakaspalvelun tavoittaa numerosta (0)9 6899 8877 ja sähköpostiosoite osoitteesta [email protected]

Deturin matkoja voi varata myös matkatoimiston verkkosivulta www.detur.fi.

Deturin ja muiden matkanjärjestäjien äkkilähtötarjouksia voit selata Rantapallon äkkilähtöhaun avulla.

Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. mikä olisi mahtavaa jos pääsisi 20-vuotis hääpäiviä viettämään alanyaan. ei olla ikinä ennen oltu missään ulkomailla lämpimässä.2011 olisi toivomus lähteä.


  2. haluaisin päästä tyttöystäväni kanssa viettämään 37-vuotis päivääni turkin alanyaan. olin itse siellä huhtikuun alussa ja sydämeni jäi alanyaan(heikinbaariin)auttakaa että pääsisimme viettämään rattoisia synttäreitä alanyaan!!!!!!!!!!!


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue lisää aiheesta