Hyppää sisältöön

Detur

Elina Venttola Päivitetty: 29.05.2019
Matkaoppaat-sarjasta tuttu Detur järjestää matkoja Turkkiin, Tunisiaan, Thaimaahan ja Egyptiin.

Valmismatkoja aurinkoon

Detur Finland Oy on perustettu vuonna 1998 ja se on osa kansainvälistä Detur-matkatoimistoketjua. Suomen lisäksi Detur järjestää matkoja Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Sillä on vuosittain noin 200 000 matkustajaa.

Deturin matkat ovat valmismatkoja, ja matkatoimiston pääkohde on Turkki. Siellä Deturilla on yhteensä viisi eri kohdetta: Alanya, Antalya, Belek, Kemer, ja Side. Muut kohteet ovat Tunisiassa, Egyptissä, Thaimaassa, Arabiemiirikunnissa, Intiassa ja Kreikan saarilla. Kesällä 2019 yhtiö laajensi toimintaansa myös Kyprokselle. Rantalomien lisäksi Deturin lomavalikoimassa on kulttuurikiertomatkoja, golfmatkoja, goulet-risteilyjä sekä kaupunkilomia. Suosituimmissa kohteissa ja suosituimmilla retkillä on mahdollisuus myös suomenkieliseen opastukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Detur on yksi Suomen suurimpia maakuntalähtöjen tarjoajia, sillä kesäisin ja syksyisin yhtiön tarjonnassa on lentoja Turkin Antalyaan, Kreetalle ja Rodokselle myös maakuntakentiltä. Yhtiö lentää Turun, Oulun, Vaasan, Jyväskylän, Joensuun, Kuopion, Porin ja Savonlinnan lentokentiltä.

Yhteystiedot

Deturin asiakaspalvelu palvelee sähköisesti, eikä sillä ole vierailutoimistoa. Deturin asiakaspalvelun tavoittaa numerosta (0)9 6899 8877 ja sähköpostiosoite osoitteesta detur@detur.fi.

Deturin matkoja voi varata myös matkatoimiston verkkosivulta www.detur.fi.

Deturin ja muiden matkanjärjestäjien äkkilähtötarjouksia voit selata Rantapallon äkkilähtöhaun avulla.

Kuva: Shutterstock

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Deturin perutut matkat

Deturin loppuvuoden matkat peruttu – toimi näin matkavarauksesi kanssa