Rantapallo

Etsi matkoja helposti sovelluksella!

Haetaan matkoja...

Halvimmat äkkilähdöt Tampereelta

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta etelään päin. Lentoasema on yksi Suomen vilkkaimmista lentoasemista kansainvälisen liikenteen matkustajamäärissä mitattuna. Myös äkkilähtövalikoima Tampereelta on runsas, ja lähtöjä on päivittäin ympäri vuoden.

Tampereelta äkkilähtöjä tarjoavat tunnetut matkanjärjestäjät Apollomatkat, IMT, Trip X sekä Tui. Tarjolla on niin kaupunki- kuin rantakohteita lähellä ja kauempana. Apollomatkat sekä Tui järjestävät kaupungista äkkilähtöjä myös all inclusive -kohteisiin.

Kiehtovia ja halpoja lähikohteita Tampereelta ovat esimerkiksi Kööpenhamina, Riika, Tukholma sekä Vilna. Tampereelta pääsee äkkilähdöllä myös moniin Euroopan suurkaupunkeihin, kuten Lontooseen, Madridiin ja Müncheniin. Rantalomalle Tampereelta voi lähteä esimerkiksi etelän suosikkikohteisiin Espanjaan sekä Kreikkaan.

Rantapallon äkkilähtöhausta löydät aina toiveidesi mukaisen matkan halvimpaan hintaan.

Voit etsiä sopivaa matkaa esimerkiksi ajankohdan, hinnan, majoituksen tason tai kohteen lämpötilan mukaan. Äkkilähtöhaussa voit myös valita lähtökaupungiksi Tampereen, jolloin näet suoraan kaupungin äkkilähtötarjonnan.

Äkkilähtö on valintasi silloin, kun etsit halpaa lomaa tai loman ajankohta on jo tiedossasi, mutta kohde ei. Parhaimmillaan halvan äkkilähdön voi löytää jopa seuraavalle päivälle!