Auringonlasku rannalla

Detur

Matkaoppaat-sarjasta tuttu Detur järjestää matkoja Turkkiin, Tunisiaan, Thaimaahan ja Egyptiin.

Valmismatkoja aurinkoon

Detur Finland Oy on perustettu vuonna 1998 ja se on osa kansainvälistä Detur-matkatoimistoketjua. Suomen lisäksi Detur järjestää matkoja Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Deturin matkat ovat valmismatkoja ja matkatoimiston pääkohde on Turkki. Siellä Deturilla on yhteensä seitsemän eri kohdetta: Alanya, Antalya, Belek, Istanbul, Kemer, Marmaris/Icmeler ja Side. Muut kohteet ovat Tunisiassa, Egyptissä sekä Thaimaassa.

Myös golfaaja löytää Deturin valikoimista itselleen sopivia matkoja – yritys järjestää golflomia sekä Turkissa, Tunisiassa että Egyptissä.

Yhteystiedot

Deturin toimisto sijaitsee Helsingissä osoitteessa Eerikinkatu 24.

Voit varata Deturin matkoja joko internetin välityksellä osoitteesta www.detur.fi tai puhelimitse palvelunumerosta 0207 850 850. Yhteyttä voi ottaa myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Deturin ja muiden matkanjärjestäjien äkkilähtötarjouksia voit selata Rantapallon äkkilähtöhaun avulla.

Kuva: Flickr / Houghtonbirds

Päivitetty: 7.6.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (17 votes, average: 3,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

mikä olisi mahtavaa jos pääsisi 20-vuotis hääpäiviä viettämään alanyaan. ei olla ikinä ennen oltu missään ulkomailla lämpimässä.2011 olisi toivomus lähteä.

haluaisin päästä tyttöystäväni kanssa viettämään 37-vuotis päivääni turkin alanyaan. olin itse siellä huhtikuun alussa ja sydämeni jäi alanyaan(heikinbaariin)auttakaa että pääsisimme viettämään rattoisia synttäreitä alanyaan!!!!!!!!!!!