Kuva: Krista Ahonen
SAS Lounge

Vietä pitkäkin vaihtoaika mukavasti – tällainen on Kööpenhaminan SAS Lounge

Pitkänkin vaihtoajan saa kulumaan mukavasti loungessa, jonka palveluihin kuuluvat esimerkiksi ruokatarjoilu ja ilmainen wifi.

Rentoudu koneenvaihdon aikana loungessa

Kaukokohteisiin lennettäessä saattaa lennon hinnassa säästää isonkin summan valitsemalla vaihdollisen lentoyhteyden. Pohjoismainen lentoyhtiö SAS tarjoaa usein esimerkiksi Pohjois-Amerikan ja Aasian kohteisiin edullisia lentoyhteyksiä, joihin sisältyy koneenvaihto Tukholmassa, Kööpenhaminassa tai Oslossa.

Mukavuudenhaluisia matkustajia koneenvaihto ja mahdolliset pitkät vaihtoajat saattavat mietityttää lentoa valitessa, mutta yhtiön SAS Lounget tarjoavat viihtyisät puitteet odotella seuraavan lennon lähtöä.

Loungen käyttäminen sisältyy lentolipun hintaan SAS Plus ja SAS Business -lippuluokissa. SAS:n EuroBonus -kanta-asiakasohjelman Diamond- ja Gold-jäsenet pääsevät nauttimaan loungepalveluista ilmaiseksi, ja muiden tasojen jäsenet voivat maksaa sisäänpääsyn kertyneillä bonuspisteillä.

Lue lisää Kööpenhaminan SAS Loungesta!

Rauhoitu viihtyisissä tiloissa lentojen välissä

Kööpenhaminan SAS Loungen rauhallisissa tiloissa on helppo rentoutua ennen lentoa tai palautua jo takana olevasta lentomatkasta. Tyylikkäästi sisustetusta loungesta löytyy sekä mukavia nojatuoliryhmiä että pöytiä, joiden ääressä on kätevä nauttia loungen tarjoiluista. Viihtyisyyttä tilaan on luotu esimerkiksi viherkasveilla.

Kuva: Krista AhonenSAS Lounge
Tyylikkäästi sisustetussa SAS Loungessa on mukavia nojatuoli- ja pöytäryhmiä.

Erityisesti pitkältä lennolta saapuville matkailijoille Kööpenhaminan SAS Loungessa on lepäämistä varten erillinen Relax area, jossa on mukavat kallistetut nojatuolit, sekä mahdollisuus käydä suihkussa.

Työmatkustajille on loungessa työskentelytila, jossa on helppo keskittyä hoitamaan työasioita. Ympäri loungetilaa on runsaasti pistorasioita, joten niin koneen kuin kännykän saa ladattua vaihdon aikana. SAS Loungessa voi varata käyttöönsä myös erillisen neuvotteluhuoneeen, johon mahtuu jopa 14 ihmistä.

Hyödynnä loungen palvelut

Kööpenhaminan SAS Loungessa pääsee lentojen välissä herkuttelemaan ja nauttimaan virvokkeista. Loungessa on pieni buffetpöytä, jossa tarjolla on kellonajasta riippuen aamiaista, lounasta tai illallista. Tämän lisäksi saatavilla on esimerkiksi hedelmiä sekä makeita herkkuja.

Loungen juomavalikoimaan kuuluvat esimerkiksi kahvi ja tee, virvoitusjuomat sekä viini ja olut.

Kuva: Krista AhonenSAS Lounge
Loungessa on tarjolla pientä syötävää ja virvokkeita.

Loungen asiakkaiden käytössä on ilmainen wifi, joten niin työasioiden hoitaminen kuin matkakuulumisten päivittäminen sosiaaliseen mediaan onnistuu helposti jatkolentoa odotellessa. Loungesta löytyy myös muutamia televisioita sekä laaja valikoima sanoma- ja aikakauslehtiä.

Teksti ja kuvat: Krista Ahonen

Päivitetty: 11.2.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 4,60 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia