Hyppää sisältöön
Edulliset lennot nopeasti

Halvat lennot Tukholmaan

Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +
VALMIS

Halvat lennot Tukholmaan

Halvin aika lentää:
Tammi-helmikuu
Kallein aika lentää:
Heinä-elokuu ja joulukuu
Halvimmat lennot:
60 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair, Norwegian, SAS
Suorat lennot Oulusta, Turusta ja Tampereelta:
SAS
Suorat lennot Vaasasta:
SAS, Norwegian
Tukholman IATA-tunnus:
STO
Arlandan etäisyys keskustasta:
40km
IATA-tunnus:
ARN
Bromman etäisyys keskustasta:
9km
Bromman IATA-tunnus:
BMA

Näin löydät halvat lennot Tukholmaan

Heinäkuu ja joulukuu ovat keskimääräisesti kalleimmat ajankohdat lentää Tukholmaan, mutta hyvissä ajoin varatessa halvimpien lippujen hinta pysyy samalla tasolla ympäri vuoden.

Lyhyen etäisyyden takia välilaskut eivät ymmärrettävästi näy halvempana hintana, joten kannattaa varmistaa valinneensa suorat lennot. Lento Helsingistä Tukholmaan kestää noin tunnin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Monipuolinen lentotarjonta Suomesta

Norwegianilla on useita lentoja päivässä Helsingistä Tukholman Arlandaan. Finnairilla riittää myös tarjontaa, sillä yhtiö lentää Helsingistä Tukholmaan jopa yhdeksän kertaa päivässä. Finnair laskeutuu yleensä Arlandan lentokentälle, mutta se käyttää myös vaihtelevasti pienempää Bromman kenttää.

Finnairin ja Norwegianin suorat lennot ovat hinnaltaan yleensä halvimmillaan 60 euroa, mutta välillä Norwegianilla on tarjouksessa lennot Tukholmaan vain 50 eurolla. Suoria lentoja Helsinki – Tukholma välillä lentää myös SAS.

SAS lentää suoria lentoja Oulusta, Tampereelta, Vaasasta ja Turusta Tukholmaan. Esimerkiksi Oulusta pääsee meren yli neljä kertaa viikossa. Myös Norwegian lentää Vaasasta Tukholmaan suorin lennoin.

Halvimmillaan SASin suorat lennot Oulusta maksavat 120 euroa. Tampereelta Tukholmaan lennot ovat halvimmillaan 120 eurolla.

Helppo tapa etsiä halvimmat lennot Tukholmaan on Rantapallon lentohaku, joka vertailee eri matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden hintoja ja kertoo parhaat vaihtoehdot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tukholmasta on myös hyvät jatkoyhteydet ympäri maailmaa. Esimerkiksi Norwegianin lennot Tukholmasta Bangkokiin ovat monesti kilpailukykyisiä hinnaltaan. New Yorkiin löytyy hyvin lentoja SAS:lta, Delta Air Linesilta, United Airlinesilta ja Norwegianilta.

Saapuminen Tukholmaan

Arlandan lentokentän ja Tukholman väliä kulkee Arlanda Express -juna. Junalla pääsee 20 minuutissa keskustaan ja matka maksaa 25 euroa suuntaansa. Etukäteen lipun voi saada jopa 15 eurolla.

Tukholmasta on myös lentokenttäbusseja Arlandaan. Matka-aika on pidempi kuin junalla, mutta hinta vastaavasti halvempi.

Arlandan kenttä sijaitsee Sigtunassa, noin 40 kilometrin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta, joten taksilla hintaa tulee kahta edellistä vaihtoehtoa huomattavasti enemmän. Muista ottaa huomioon myös ruotsalainen hinnoittelukäytäntö, jossa taksiyritykset saavat päättää hintansa vapaasti. Erot taksien välillä saattavat olla suuria.

Pienempi Bromman lentoasema on vain yhdeksän kilometrin päässä Tukholman keskustasta ja sieltä matka-aika lentokenttäbussilla keskustaan on noin 20 minuuttia. Taksin Brommasta saa helposti, ja hinta on halvempi kuin Arlandasta.

Kuva: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Halpalentoyhtiö Eurowings avaa uuden reitin Suomesta

Easyjetin lennot Suomesta

Halpalentoyhtiö Easyjet avaa kuusi uutta reittiä Suomesta

Miksi jet lag on pahempi itään matkustettaessa?

Oletko huomannut saman? Jet lag iskee pahemmin itään päin matkustettaessa – tässä syy

Passi

Unohditko passin kotiin? Näin saat uuden matkaa varten

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja