Hyppää sisältöön
Edulliset lennot nopeasti

Halvat lennot Teneriffalle

Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +
VALMIS

Halvat lennot lomasaarelle

Lennot Teneriffalle

Halvin aika lentää:
marraskuu
Kallein aika lentää:
Heinä–elokuu
Halvimmat lennot:
reilut 100 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair ja Norwegian
Pohjoisen kentän IATA-tunnus:
TFN
Eteläisen kentän IATA-tunnus:
TFS

Teneriffa on suosittu matkakohde läpi vuoden, ja parhaimmillaan Afrikan edustalla sijaitsevan lomasaaren sää on maaliskuusta marraskuulle. Lämpöä riittää lähes 20 astetta myös joulu–helmikuussa, mutta näinä kuukausina sateita on selvästi eniten.

Saarella riittää suosittuja paikkoja, sillä monipuolisuus takaa tekemistä monenlaisille matkailijoille. Jos rakastat rantakohteita, suuntaa etelän lomakaupunkeihin Playa de las Americasiin, Adejeen ja Los Christianosiin. Myös Pohjois-Teneriffalla sijaitseva Puerto de la Cruz on mainio rantakohde. Aktiivimatkailusta kiinnostuneen kannattaa taas suunnata saaren pohjoisille nurkille kuten Teide-tulivuodelle tai Anagan näyttäville vaellusreiteille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näin löydät halvat lennot Teneriffalle

Teneriffalle on erinomaiset yhteydet Suomesta, sillä reittilentojen lisäksi saarelle pääsee myös lomalennoilla. Helsinki-Vantaalta Teneriffalle liikennöivät Finnair ja Norwegian, minkä lisäksi Norwegian lentää Teneriffalle suorilla lennoilla myös Oulusta. Halvimmillaan suorat edestakaiset reittilennot Helsingistä maksavat noin 150 euroa.

Reittilentojen lisäksi Teneriffan-matkaa suunnittelevien kannattaa katsastaa myös lomalentojen tarjonta. Erityisesti viime hetken lähdöille voi olla saatavilla todella edullisia lomalentoja, sillä halvimmillaan Teneriffalle voi saada edestakaiset lomalennot jopa 25 eurolla. Ellei kohdalle osu supertarjousta, lomalennot maksavat keskimäärin reilut sata euroa, eli ovat usein reittilentoja edullisempia.

Lomalennot liikennöivät Helsinki-Vantaan lisäksi useilta maakuntakentiltä, esimerkiksi Oulusta, Turusta ja Vaasasta.

ShutterstockHalvat lennot Teneriffalle
Teneriffalla pääsee nauttimaan hyvästä säästä lähes vuoden ympäri.

Löydät halvat lennot helpoiten Rantapallon lento- tai äkkilähtöhaun avulla. Palvelussa voit vertailla kaikkien matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden tarjontaa helposti, ja nähdä parhaat hinnat juuri toivomanasi matka-ajankohtana. Voit myös asettaa matkavahdin molempiin palveluihin saadaksesi viestin parhaista lentotarjouksista suoraan sähköpostiisi.

>> Katso tämän hetken parhaat äkkilähtölennot Teneriffalle

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitse lentoasema viisaasti

Teneriffalla on kaksi lentoasemaa: Teneriffan eteläinen lentoasema ja Teneriffan pohjoinen lentoasema. Vaikka saaren sisäiset välimatkat eivät ole mahdottomia ja lentoasemien välinen matka taittuu nopeimmillaan noin tunnissa, tuo lähellä sijaitseva lentoasema mukavuutta matkapäiville.

Jos siis haluat viettää pääosan matkastasi Pohjois-Teneriffalla, osta lennot TFN-lentoasemalle. Vastaavasti eteläisen Teneriffan maisemia arvostavan on syytä lentää Teneriffan eteläiselle TFS-lentokentälle.

Lentoasemilta on bussiyhteydet saaren lomakohteisiin, minkä lisäksi matkatoimistot tarjoavat omia yhteyksiään hotelleihin. Omatoimimatkailijan kannalta paras valinta on kuitenkin vuokra-auto, jonka avulla saari on helppo ottaa haltuun lyhyelläkin lomalla.

>> Siirry lentohakuun ja vertaa hinnat Teneriffalle

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Barraquito on kanarialainen kahvijuoma

Tämä kanarialainen herkku sopii vain aikuisille – joko maistoit lomalla Barraquito-kahvia?

Calima Kanariansaarilla

Mikä on Kanarian kummallinen sääilmiö calima? Voi osua sinunkin lomallesi

Teneriffan pilvimeri

Joko näit Teneriffan tästä kulmasta? Tutun lomakohteen “pilvimeri” on vaikuttava näky

Näin etelä ja pohjoinen eroavat toisistaan Teneriffalla

Kannattaako Teneriffalla lomailla etelässä vai pohjoisessa? 5 merkittävintä eroa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja