Hyppää sisältöön

Norwegian on ylivoimaisesti Euroopan paras halpalentoyhtiö – sai huippupalkinnon jo viidettä kertaa

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 10.06.2019
Norwegianille myönnettiin arvostettu World Travel Awards -tunnustus.

Palkinto jo viisi kertaa peräkkäin

Matkailualan arvostetuimpiin tunnustuksiin lukeutuva World Travel Awards -palkinto on jälleen myönnetty Norwegianille. Lentoyhtiö voitti Europe’s Leading Low-Cost Airline -sarjan eli se valittiin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi vuonna 2019. Yhtiö sai palkinnon viidettä kertaa peräkkäin.

– Tunnustus osoittaa, että matkustajat maailmanlaajuisesti arvostavat edullisia hintoja, ystävällistä palvelua ja uusia ympäristöystävällisiä lentokoneita. Haluamme kiittää sekä asiakkaitamme että alan muita toimijoita, jotka ovat taas kerran antaneet äänensä Norwegianille, sanoi Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Norwegianin toiminta sai kiitosta erityisesti tasokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä ja erinomaisesta palvelusta. Myös yhtiön reittiverkoston kasvu oli perusteena palkinnon myöntämiselle.

– Norwegianin vuosia jatkunut kasvu sekä lyhyen matkan lennoilla että kaukolennoilla edustaa World Travel Awardsin missiota rikkoa matkailun huippuosaamisen rajoja, sanoi World Travel Awardsin pääjohtaja ja perustaja Graham E. Cooke.

World Travel Awards on yksi matkailualan arvostetuimmista palkinnoista, joka perustuu yli 650 000 matkailualan toimijan arvioon.

Lähde ja kuva: Norwegian

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Bergamo, Italia

Norwegian aloittaa kesällä lennot Helsingistä Bergamoon ja Sofiaan

Norwegianin lentokonehenkilökunta

Norwegian luopui maskipakosta kaikilla lennoilla

Norwegian

Norwegianin käsimatkatavaraohjeistus muuttuu: koneeseen maksutta vain laukut, jotka sopivat istuimen alle

Albania, Tirana

Halvat lennot Tiranaan alkavat Helsingistä – Norwegianin uusi reitti vie suorilla lennoilla Albaniaan

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja