hero taustakuva

Norwegian on ylivoimaisesti Euroopan paras halpalentoyhtiö – sai huippupalkinnon jo viidettä kertaa

Norwegian artikkelin kuva
Lennot
Norwegianille myönnettiin arvostettu World Travel Awards -tunnustus.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 10.06.2019
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Palkinto jo viisi kertaa peräkkäin

Matkailualan arvostetuimpiin tunnustuksiin lukeutuva World Travel Awards -palkinto on jälleen myönnetty Norwegianille. Lentoyhtiö voitti Europe’s Leading Low-Cost Airline -sarjan eli se valittiin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi vuonna 2019. Yhtiö sai palkinnon viidettä kertaa peräkkäin.

– Tunnustus osoittaa, että matkustajat maailmanlaajuisesti arvostavat edullisia hintoja, ystävällistä palvelua ja uusia ympäristöystävällisiä lentokoneita. Haluamme kiittää sekä asiakkaitamme että alan muita toimijoita, jotka ovat taas kerran antaneet äänensä Norwegianille, sanoi Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegianin toiminta sai kiitosta erityisesti tasokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä ja erinomaisesta palvelusta. Myös yhtiön reittiverkoston kasvu oli perusteena palkinnon myöntämiselle.

– Norwegianin vuosia jatkunut kasvu sekä lyhyen matkan lennoilla että kaukolennoilla edustaa World Travel Awardsin missiota rikkoa matkailun huippuosaamisen rajoja, sanoi World Travel Awardsin pääjohtaja ja perustaja Graham E. Cooke.

World Travel Awards on yksi matkailualan arvostetuimmista palkinnoista, joka perustuu yli 650 000 matkailualan toimijan arvioon.

Lähde ja kuva: Norwegian

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

 1. Erinomainen, ajallaan perillä oleva lentoyhtiö, jolla on nykyaikaisin ja vähäpäästöisin kalusto ja laajeneva lentoreitistö. Silti melkein konkurssikypsä, jonka nettovelka vain paisuu ja paisuu. Viimeksi tänä keväänä haettiin lisäpääomia pääomistajien kustannuksella.

  Vahvat kytkökset myös Bank Norwegianiin, joka on joutumassa samaan soppaan lentoyhtiön vaikean taloudellisen tilanteen sanelemana.


 2. Tackar norrmännen att ni är i Finland.

  Vårat eget bolag kan dra dit där det växer peppar.


 3. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.