Kuva: Norwegian
Norwegian

Norwegian on ylivoimaisesti Euroopan paras halpalentoyhtiö – sai huippupalkinnon jo viidettä kertaa

Norwegianille myönnettiin arvostettu World Travel Awards -tunnustus.

Palkinto jo viisi kertaa peräkkäin

Matkailualan arvostetuimpiin tunnustuksiin lukeutuva World Travel Awards -palkinto on jälleen myönnetty Norwegianille. Lentoyhtiö voitti Europe’s Leading Low-Cost Airline -sarjan eli se valittiin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi vuonna 2019. Yhtiö sai palkinnon viidettä kertaa peräkkäin.

– Tunnustus osoittaa, että matkustajat maailmanlaajuisesti arvostavat edullisia hintoja, ystävällistä palvelua ja uusia ympäristöystävällisiä lentokoneita. Haluamme kiittää sekä asiakkaitamme että alan muita toimijoita, jotka ovat taas kerran antaneet äänensä Norwegianille, sanoi Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegianin toiminta sai kiitosta erityisesti tasokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä ja erinomaisesta palvelusta. Myös yhtiön reittiverkoston kasvu oli perusteena palkinnon myöntämiselle.

– Norwegianin vuosia jatkunut kasvu sekä lyhyen matkan lennoilla että kaukolennoilla edustaa World Travel Awardsin missiota rikkoa matkailun huippuosaamisen rajoja, sanoi World Travel Awardsin pääjohtaja ja perustaja Graham E. Cooke.

World Travel Awards on yksi matkailualan arvostetuimmista palkinnoista, joka perustuu yli 650 000 matkailualan toimijan arvioon.

Lähde ja kuva: Norwegian

Päivitetty: 10.6.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 4,60 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Erinomainen, ajallaan perillä oleva lentoyhtiö, jolla on nykyaikaisin ja vähäpäästöisin kalusto ja laajeneva lentoreitistö. Silti melkein konkurssikypsä, jonka nettovelka vain paisuu ja paisuu. Viimeksi tänä keväänä haettiin lisäpääomia pääomistajien kustannuksella.

Vahvat kytkökset myös Bank Norwegianiin, joka on joutumassa samaan soppaan lentoyhtiön vaikean taloudellisen tilanteen sanelemana.

Tackar norrmännen att ni är i Finland.

Vårat eget bolag kan dra dit där det växer peppar.