Hyppää sisältöön

Norwegian aloitti Etelä-Amerikan-lennot: ensin Lontoosta Argentiinaan – ei vielä tietoja Pohjoismaiden suorista lennoista

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 19.02.2018
Uusi lentoreitti tarjoaa mahdollisuuden matkustaa Etelä-Amerikkaan halpalentoyhtiön lennoilla.

Neljä kertaa viikossa Argentiinaan

Norwegian lensi ensimmäisen Argentiinan-lentonsa keskiviikkona 14. helmikuuta 2018, kun yhtiön ensimmäinen kone matkusti Lontoosta Buenos Airesiin. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen Etelä-Amerikan lentoyhteys.

Uusi yhteys Argentiinaan tuo Buenos Airesin aiempaa edullisemmin myös suomalaismatkailijoiden saataville, sillä Helsingistä pääsee halpalentoyhtiön lennoilla Argentiinaan yhdellä koneenvaihdolla. Reittiä liikennöidään toistaiseksi vain Lontoosta. Yhtiön edustajan mukaan Norwegian aikoo kuitenkin kasvattaa Etelä-Amerikan tarjontaansa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Tämä on uusi merkkipaalu Norwegianille. Olemme erittäin iloisia, että voimme nyt tarjota matkustajillemme kokonaan uuden maanosan ja toivottaa heidät tervetulleiksi lennoillemme mukavilla, nykyaikaisilla ja aiempaa ympäristöystävällisemmillä lentokoneilla ihastuttavaan Buenos Airesiin. Tämä on vasta alku suunnitelmillemme Argentiinassa ja Etelä-Amerikassa, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Uutta Argentiinan-reittiä liikennöidään neljänä päivänä viikossa 787 Dreamliner -koneilla ja sille on hyvät vaihtoyhteydet myös Helsinki-Vantaalta.

Norwegianin omistama argentiinalainen tytäryhtiö Norwegian Air Argentina on saanut maan viranomaisilta hyväksynnän 153 Argentiinan-reitin käynnistämiseksi, mutta tarkempia tietoja ei toistaiseksi ole.

Lähde ja kuva: Norwegian

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Bergamo, Italia

Norwegian aloittaa kesällä lennot Helsingistä Bergamoon ja Sofiaan

Patagonian upeimmat kohteet

Onko tässä koko maailman upein luontokohde? Patagonia hurmaa Etelä-Amerikassa

Iguassun putokset

Maailman mahtavin vesiputous on kahden maan rajalla – katso upeat näkymät!

Norwegianin lentokonehenkilökunta

Norwegian luopui maskipakosta kaikilla lennoilla

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja