Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Norwegian aloitti Etelä-Amerikan-lennot: ensin Lontoosta Argentiinaan – ei vielä tietoja Pohjoismaiden suorista lennoista

Norwegian artikkelin kuva
Lennot
Uusi lentoreitti tarjoaa mahdollisuuden matkustaa Etelä-Amerikkaan halpalentoyhtiön lennoilla.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 19.02.2018
facebook   whatsapp

Neljä kertaa viikossa Argentiinaan

Norwegian lensi ensimmäisen Argentiinan-lentonsa keskiviikkona 14. helmikuuta 2018, kun yhtiön ensimmäinen kone matkusti Lontoosta Buenos Airesiin. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen Etelä-Amerikan lentoyhteys.

Uusi yhteys Argentiinaan tuo Buenos Airesin aiempaa edullisemmin myös suomalaismatkailijoiden saataville, sillä Helsingistä pääsee halpalentoyhtiön lennoilla Argentiinaan yhdellä koneenvaihdolla. Reittiä liikennöidään toistaiseksi vain Lontoosta. Yhtiön edustajan mukaan Norwegian aikoo kuitenkin kasvattaa Etelä-Amerikan tarjontaansa.

– Tämä on uusi merkkipaalu Norwegianille. Olemme erittäin iloisia, että voimme nyt tarjota matkustajillemme kokonaan uuden maanosan ja toivottaa heidät tervetulleiksi lennoillemme mukavilla, nykyaikaisilla ja aiempaa ympäristöystävällisemmillä lentokoneilla ihastuttavaan Buenos Airesiin. Tämä on vasta alku suunnitelmillemme Argentiinassa ja Etelä-Amerikassa, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Uutta Argentiinan-reittiä liikennöidään neljänä päivänä viikossa 787 Dreamliner -koneilla ja sille on hyvät vaihtoyhteydet myös Helsinki-Vantaalta.

Norwegianin omistama argentiinalainen tytäryhtiö Norwegian Air Argentina on saanut maan viranomaisilta hyväksynnän 153 Argentiinan-reitin käynnistämiseksi, mutta tarkempia tietoja ei toistaiseksi ole.

Lähde ja kuva: Norwegian

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.