Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Näissä paikoissa suomalaiset viettävät pääsiäistä: Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta

Istockphoto artikkelin kuva
Lennot
Norwegianin suomalaisasiakkaat suuntaavat pääsiäispyhinä aurinkolomalle, sillä Espanja on selvästi suomalaisten ykkössuosikki.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 23.03.2018
facebook   whatsapp

Helsinki-Vantaalta Espanjan aurinkoon

Suomalaismatkailijoiden ykkössuosikki tulevana pääsiäisenä on Lontoo. Lentoyhtiö Norwegianin mukaan kymmenen suosituimman pääsiäsikohteen joukossa on peräti kuusi espanjalaiskaupunkia. Listan ykkösenä komeilee kuitenkin Ison-Britannian pääkaupunki Lontoo.

– Espanjalla on erityinen sija suomalaisten keskuudessa ja siitä kertoo se, että pääsiäisen ajan suosikkikohteiden listalla on peräti kuusi kohdetta Espanjassa. Olemme myös lisänneet pääsiäisen ajan lentoja Málagaan, Alicanteen ja Palma de Mallorcalle niiden suuren suosion vuoksi, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Ykköspaikalla komeilevan Lontoon suosiota selittävät muun muassa yhtiön hyvät vaihtoyhteydet Lontoosta mutta myös kaupungin monipuolisuus lomakohteena.

– Pääsiäislomalla kohteeksi valikoituu usein kohde, jossa on tarjolla monipuolisesti kulttuuria, hyvää ruokaa ja ostosmahdollisuuksia. Monien toiveissa on myös nauttia alkukevään lämmöstä, jota Suomessa saadaan vielä odottaa erityisesti, kun pääsiäinen osuu näin varhaiseen ajankohtaan, kertoo Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin 10 suosituinta kohdetta pääsiäisenä 2018 Helsinki-Vantaalta

 1. Lontoo
 2. Málaga
 3. Alicante
 4. Dubai
 5. Las Palmas
 6. Teneriffa
 7. Barcelona
 8. Rooma
 9. Palma de Mallorca
 10. Budapest

Lähde: Norwegian
Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.