Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Näe kaksi kohdetta yhden hinnalla – näin yhdistät Portugalin kaukomatkaan

TAP Portugal artikkelin kuva
Lennot
TAP Portugal -lentoyhtiön Stopover-ohjelma tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden pysähtyä matkan varrella Portugalissa.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 14.09.2017
facebook   whatsapp

ILMOITUS

Pysähdy Portugalissa matkan varrella

Suunnitteletko kaukomatkaa Euroopan ulkopuolelle tai rentouttavaa lomaa Madeiralla? Portugalilainen lentoyhtiö TAP Portugal tarjoaa Stopover-ohjelman, jonka kautta lentomatkustajat voivat pysähtyä Portugalissa ilman lisämaksua.

Lentomatkustajilla on mahdollisuus jäädä matkan varrella Lissaboniin tai Portoon ja tutustua kaupunkiin jopa viiden yön ajan. Saat siis kaukomatkallesi kaksi kohdetta yhden hinnalla. Sekä Lissabon että Porto ovat helppoja kaupunkeja, joista ehtii saada kokonaisvaikutelman lyhyenkin pysähdyksen aikana. Lisäksi molemmista kaupungeista on hyvät yhteydet muualle manner-Portugaliin, mikä mahdollistaa myös lähiseutujen tutkimisen vaivatta stopoverin aikana.

Stopover-ohjelmaa voi hyödyntää esimerkiksi Madeiralle, Yhdysvaltoihin tai Brasilian eri kohteisiin lennettäessä. Kohdevalikoima on laaja, joten pitkät lennot kannattaa vaihtaa mukavaan stopoveriin kiinnostavassa kaupungissa! Tarjous on voimassa ainoastaan meno-paluulipun ostaneille matkustajille joko meno- tai paluulennon yhteydessä.

Lyhyen pysähdyksen aikana ehdit hyödyntää Portugalin edullista hintatasoa sekä tutustua Lissabonin parhaisiin nähtävyyksiin tai herkutella Porton ravintoloissa. Jos maa ei ole sinulle ennestään tuttu, on Stopover-ohjelma erinomainen tilaisuus kokeilla jotain uutta.

Näin varaat Stopover-matkan

Stopover-lennot voi varata helposti TAP Portugalin verkkosivujen kautta, ja lentoyhtiöllä on Stopover-ohjelmalle myös oma sovellus. Varaushetkellä matkustajan on valittava pysähdyskaupunki joko meno- tai paluulennolle. Ohjelmasta voi lukea lisää TAP Portugalin verkkosivuilta.

Tap Portugalin Stopover-matkailijat saavat ilmaisen pysähdyksen lisäksi myös muita etuja kohteessa. Yhtiö tarjoaa esimerkiksi hotelli- ja ravintolatarjouksia, jotka ovat voimassa ainoastaan Portugalin pysähdystä hyödyntäville matkustajille.

Katso video ja tutustu TAP Portugalin Stopover-ohjelmaan!

Lähde ja kuva: TAP Portugal

ILMOITUS

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

 1. Madeiralla tammikuussa: mahtava luonto, hienot kävely mahdollisuudet. Vuokraa auto ja tutustu saareen omin päin. Golfia huippu hienoilla kentillä. Tee edullisia vaate ja kenkäostoksia alennusmyynti aikaan. Tuollainen oli meidän loma?


 2. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.