Hyppää sisältöön
Edulliset lennot nopeasti

Halvat lennot Miamiin

Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +
VALMIS

Halvat lennot Miamiin

Halvin aika lentää:
Tammikuu ja marraskuu
Kallein aika lentää:
Elokuu ja joulukuu
Halvimmat lennot:
300 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair
Lentokentän etäisyys keskustasta:
13km
IATA-tunnus:
MIA

Näin löydät halvat lennot Miamiin

Talvella on keskimääräisesti halvin aika lentää Miamiin, lukuun ottamatta joulupyhien hintapiikkiä. Halpoja lentoja Miamiin löytyy usein parhaiten marraskuulle ja tammikuulle. Elokuussa matkustavan kannattaa varautua maksamaan lennoistaan eniten.

Lennot on syytä varata ajoissa, viimeistään kahta kuukautta ennen reissua, jos haluaa saada matkansa halvimpaan mahdolliseen hintaan. Heti kun matkakohde on varmistunut, kannattaa alkaa myös seurata lentoyhtiöiden tarjouskampanjoita ja mahdollisia edullisia hintoja kyseiselle reitille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lentäminen Lontoon kautta voi tulla edulliseksi, koska hinnat Lontoosta Miamiin ovat keskimäärin halvempia kuin Suomesta. Halvimmalla lentoliput saa, jos valmis joustamaan matkapäivissä ja seuraa tarjouskampanjoita.

Lentotarjonta Suomesta ja jatkoyhteydet

Finnair lentää suoraan Helsingistä Miamiin ympäri vuoden. Suoria lentoja lennetään Helsingistä Miamiin 1–2 päivässä lähes päivittäin. Halvimmillaan suorat lennot voi saada noin 500 eurolla.

Vielä edullisemmin Miamiin voi päästä valitsemalla vaihdolliset lennot. Lentoja Helsingistä Miamiin yhdellä vaihdolla tarjoavat useat lentoyhtiöt kuten British Airways ja SAS.

Halpalentoyhtiö Norwegian ei lennä Miamin kansainväliselle lentokentälle, vaan käyttää noin 30 kilometriä kaupungista pohjoiseen sijaitsevaa Fort Lauderdalen kansainvälistä lentokenttää. Norwegian tarjoaa Helsingistä edullisia yhteyksiä Fort Lauderdaleen esimerkiksi Kööpenhaminan, Tukholman, Lontoon ja Oslon kautta.

Helppo tapa etsiä halvimmat lennot Helsingistä Miamiin haluamillesi päiville on käyttää Rantapallon lentohakua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Miamin kansainvälinen lentokenttä toimii American Airlinesin tukikohtana. Miamin kenttä on myös tärkeä tukikohta Etelä-Amerikkaan suuntautuville lennoille. Miamista latinalaiseen Amerikkaan löytyy kattava lentotarjonta American Airlinesin lisäksi LATAM Airlinesilta ja Aviancalta.

Saapuminen Miamiin

Miamin lentokentän ja keskustan väli taittuu helposti ja halvalla julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Vaihtoehtoja ovat Metrorail eli paikallinen metro, Metrobus-linja-autot ja Tri-trail-lähijuna. Julkisten käyttö on Miamissa melko edullista.

Lentokentällä sijaitsevat myös lukuisten autovuokraamojen toimipisteet, joten vuokra-auton saa alleen heti saavuttaessa. Tämä on järkevä ratkaisu erityisesti, jos suunnitelmana on jatkaa Miamista suoraan Floridan muihin lomakohteisiin.

Kuva: Istockphoto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mitä ovat lentokoneen spoilerit?

Tätä outoa näkyä sinäkin olet ihmetellyt lentokoneen ikkunasta – miksi siivestä aukeaa ilmassa huojuvia luukkuja?

Miksi lentokoneissa on pyöreäkulmaiset ikkunat?

Tiesitkö syyn? Tämän takia lentokoneissa on pyöreät ikkunat

Lentokoneen moottorit

Tämä tieto helpottaa lentopelkoisia: kone voi laskeutua turvallisesti, vaikka moottorit lakkaisivat toimimasta

Tyhjä penkkirivi

Lisää tilaa lentokoneessa – helppo vinkki, joka auttaa saamaan vapaan penkkirivin lennolla

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja